Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία το 1ο εορταστικό τουρνουά πιγκ πογκ στο Μουζάκι (φωτο-video)

tournoua pigk pogk mouzaki

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο εορταστικό τουρνουά πιγκ πογκ που διοργάνωσε η “ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΒΟΛΕΪ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ”, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν περίπου τριάντα αθλητές-τριες, διαφόρων ηλικιών και με μεγάλη συμμετοχή μαθητών οι οποίοι χωρίστηκαν σε επτά ομίλους και δώσανε μεταξύ τους έξι παιχνίδια. Στη συνέχεια οι πρώτοι νικητές-τριες που βγήκαν σύμφωνα με τις περισσότερες νίκες στο κάθε όμιλο, πέρασαν στην προημιτελική φάση των “8” όπου δώσανε παιχνίδια νοκ άουτ για την τετράδα των ημιτελικών από όπου προέκυψε και το ζευγάρι του τελικού.

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι νεαροί 17χρονοι μαθητές Καραφέρης Κωνσταντίνος και Τζαβάρας Θεόδωρος με νικητή του τουρνουά τον Κωνσταντίνο Καραφέρη.

Ήταν ένα καταπληκτικό απόγευμα που η ευγενής άμιλλα και το φίλαθλο αθλητικό πνεύμα κυριάρχησε αφήνοντας ένα γλυκό συναίσθημα σε όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την οργάνωση βοήθησαν αρκετοί από τους συμμετέχοντες αθλητές, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες για ακόμη καλύτερες μελλοντικές παρόμοιες διοργανώσεις

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχόμαστε το επόμενο τουρνουά να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ




Total
0
Shares
Previous Article
cars1

Τέλη κυκλοφορίας 2020. Παράταση προθεσμίας πληρωμής έως 15-01-2020

Next Article
1ο Τουρνουά Βόλεϊ Μουζακίου Παγκορασίδων - Κορασίδων

1ο Τουρνουά Βόλεϊ Μουζακίου Παγκορασίδων - Κορασίδων