Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τουρνουά για παίδες και παμπαίδες διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας

Τουρνουά για παίδες και παμπαίδες διοργάνωσε ο Α.Σ.Κ. ενώ συνεχίζεται το προπονητικό πρόγραμμα του καλοκαιριού

Πολύτιμες εμπειρίες για τα παιδιά

Με συμμετοχή περισσότερων από 60 αθλητών, έγινε το Σάββατο στο κλειστό το τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας. Οι ομάδες παίδων και παμπαίδων του Α.Σ.Κ. και του Πανελευσινιακού που φιλοξενήθηκε στην πόλη μας, αλλά και η ομάδα παμπαίδων του Αιόλου Τρικάλων, έδωσαν τέσσερις αγώνες με υψηλό θέαμα, μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά, που έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες στο κλειστό γυμναστήριο, οι αθλητές των τριών συλλόγων που μετείχαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έπαιξαν σε πνεύμα άμιλλας και υγιούς ανταγωνισμού, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Συνέχεια στο προπονητικό καμπ του Α.Σ.Κ.

Στη δεύτερη εβδομάδα μπήκε το προπονητικό καμπ που διοργανώνει ο Α.Σ.Καρδίτσας και δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά και άλλων συλλόγων, να προπονηθούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων, που συντονίζει ο υπεύθυνος προπονητής του Α.Σ.Κ., Γιάννης Χασιώτης. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά τις πρωινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο, σε μια προσπάθεια να έχουν όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να εκμεταλλευθούν την καλοκαιρινή περίοδο και να βελτιωθούν μέσα από εξειδικευμένες ασκήσεις ατομικής βελτίωσης. Το πρόγραμμα των προπονήσεων διαρκεί συνολικά τρεις εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου.

Συγχαρητήρια προς τον Απόλλωνα Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας για την πολύ καλή παρουσία της στους αγώνες κατάταξης για την Α2 που έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Έστω κι αν η άνοδος χάθηκε στις λεπτομέρειες, η απόδοση της ομάδας και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε, αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

ask tournoua 1

ask tournoua 2

ask tournoua 3

ask tournoua 4




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: Παρουσιάζεται το νέο πιλοτικό πρόγραμμα του Smart Trikala

Next Article

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Των Απανταχού Μαραθιωτών Αργιθέας

Related Posts