Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τοποθέτηση Αγοραστού για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης

Τοποθέτηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στη συνέντευξη τύπου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

«Συνεπείς στο ραντεβού μας για 6η χρόνια στο Βόλο με επιτυχημένα παγκόσμια πρωταθλήματα. 16 χώρες από 5 ηπείρους βρίσκονται στο Βόλο και τη Θεσσαλία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών.

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε έμπρακτα και χρηματικά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, από το 2011. Οι επιτυχείς διοργανώσεις καθιστούν αδιαφιλονίκητο φαβορί το Βόλο για τέτοιου είδους διοργανώσεις. Και αυτό γιατί διαθέτει υποδομές, έμψυχο υλικό, ανθρώπους που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ο κόσμος,  ο Δήμος, οι εθελοντές, κ.α. Σε όλους αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια.

Καλωσορίζουμε τις ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε καλή διαμονή. Η εικόνα του Βόλου και της Θεσσαλίας θα ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο, με την καρδιά του πόλο να χτυπάει εδώ. Πάνω απ’ όλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα και πιστεύουμε ότι θα μας κάνει για ακόμα μια φορά περήφανους.

Σήμερα από τον Βόλο στέλνουμε και ένα άλλο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανοίγουμε έναν δρόμο ξεχωριστό στην πράξη και όχι στα λόγια, ότι συνεργαζόμενοι φέρνουμε αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Διαθεσόπουλο και στο πρόσωπό του όλη την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Εμείς στηρίζουμε τον αθλητισμό γιατί είναι φιλοσοφία ζωής και δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Γιατί μαθαίνει στους νέους να αγωνίζονται, να κερδίζουν, να χάνουν, να υποκλίνονται στον καλύτερο, να υπακούν σε κανόνες και να συνεργάζονται. Ο αθλητισμός είναι αντίσταση ποιότητας και αποτελεσματικότητας στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Όλη η υφήλιος είναι εδώ με τους εκπροσώπους τους, γι’ αυτό καλούμαστε να  αποδείξουμε έμπρακτα τη φιλοξενία μας»

pagkosmio protathlima polo volos




Total
0
Shares
Previous Article

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου - 31 Αυγούστου 2017 (video)

Next Article

Έργα και δράσεις για την ΠΕ Τρικάλων ενέκρινε η ΟΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Related Posts