Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τοπικές επιχειρήσεις αγροδιατροφικού τομέα: Μια θεατρική προσέγγιση

Μια πρωτότυπη εκδήλωση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Karditsa Restart την Πέμπτη 20/10 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παυσίλυπο

Ενδιαφέρεστε να ανοίξετε δική σας επιχείρηση, αλλά δεν έχετε αποφασίσει το είδος της; Γνωρίζετε ότι εγχώριες επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα, έχουν κατακτήσει με την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων τους την παγκόσμια αγορά, κερδίζοντας το ένα βραβείο μετά το άλλο σε διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις τροφίμων και ποτών; Η ιδέα να δραστηριοποιηθείτε κι εσείς στον κλάδο που θεωρείται ως έναν από τους δυναμικότερους της ελληνικής οικονομίας ακόμα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης σας περνάει από το μυαλό;

Αν στις παραπάνω ερωτήσεις απαντάτε θετικά, αλλά χρειάζεστε να λύσετε αρκετές ακόμα απορίες σας και να πάρετε απαντήσεις σε περισσότερες ερωτήσεις σας πριν κάνετε το επόμενο βήμα, τότε δεν πρέπει να χάσετε την εκδήλωση “Τοπικές επιχειρήσεις αγροδιατροφικού τομέα: Μια θεατρική προσέγγιση’’ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/10 και ώρα 6.30 μ.μ. στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Karditsa Restart.

Μια πρωτοβουλία με  κεντρικό σύνθημα “η δύναμη βρίσκεται στις ιδέες”  που έχουν αναλάβει φορείς της περιοχής μας που από κοινού αναλαμβάνουν τη διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων. Την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης της Πέμπτης έχει ο Δήμος Καρδίτσας, με συνδιοργανωτές την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας την ΑΝ.ΚΑ Α.Ε και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Καρδίτσας, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και το Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να απευθύνουν ερωτήσεις σε Καρδιτσιώτες επιχειρηματίες του αγροτοδιατροφικού τομέα.  Παρόντες θα είναι οι :

Ζυγογιάννης Κώστας, Ηλιόζυμο

Καραμήτρος Γιώργος, Domain Monsieur Nicolas

Κουλουσούσας Γιώργος, Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβιας

Γαλιατσιάτος Άρης, Σύλλογος Μελισσοκόμων Καρδίτσας-Μέλισσας

Παπαδάκος Αντώνης, Αμάραντες Γεύσεις

Ελάτε να μοιραστούμε την εμπειρία τους, αλλά και να εμπνευστούμε από τις επιτυχημένες προσπάθειές τους.

Η εκδήλωση συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μαρίνα Γουναροπούλου, Μπλάτσας Γιώργος, Σφακιανάκη Λένα, οι οποίοι μέσα από θεατρικά δρώμενα και σκετσάκια που θα παρουσιάσουν  θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν με θεατρικό και χιουμοριστικό τρόπο το θέμα της εκδήλωσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση  είναι ελεύθερη για όλους.

karditsa-restart




Total
0
Shares
Previous Article

Τα πλαστικά καπάκια έγιναν... αναπηρικό αμαξίδιο για έναν Καρδιτσιώτη

Next Article

Νέες μορφές συνεργατισμού και οι συμβολή τους στην τοπική οικονομία

Related Posts