Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον τοπικό Σύριζα όλα τον ενοχλούν: «ο Κωτσός, η ΝΔ, ο Γεωργιάδης, και ο κακός καιρός»

Τον τοπικό Σύριζα όλα τον ενοχλούν: «ο Κωτσός, η Νέα Δημοκρατία, ο Γεωργιάδης, και ο κακός καιρός»

Απάντηση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Μουζακίου στα ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου

Διαβάζοντας την τελευταία δημοσίευση του ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου αντιλαμβανόμαστε ότι τους ενοχλούν τα πάντα: ο Κωτσός, η Νέα Δημοκρατία, ο Γεωργιάδης και ο κακός καιρός.

Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με το Δήμαρχο Μουζακίου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, εσάς φαίνεται ότι ενόχλησε, ως εντολοδόχος της Νέας Δημοκρατίας όπως γράφετε, στο Συνέδριο της Λάρισας με την τοποθέτησή του για τα εγκαταλελειμμένα έργα του Αχελώου κ.λ.π.

Μήπως τελικά εσείς οι ίδιοι είστε αβανταδόροι του κ. Κωτσού; Οι παλιές αγάπες φαίνεται δεν ξεχνιούνται.

Εκείνο που έχουμε να σας θυμίσουμε είναι τα λόγια του Μενέλαου Λουντέμη: «Τα τελευταία χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα έλεγαν». Αυτό τα λέει όλα και  σας ταιριάζει γάντι.

Θα σχίζατε τα μνημόνια και μάλιστα μέρα μεσημέρι, αντ’ αυτού, το Θεό σας δεν έχετε, σε δύο χρόνια υπογράψατε 2 μνημόνια αχρείαστα, πάτε ολοταχώς για βραβείο Γκίνες. Θα αλλάζατε την Ελλάδα, θα αλλάζατε την Ευρώπη, ο κατώτατος μισθός θα ανέβαινε στα 751 €, θα καταργούσατε τον ΕΝΦΙΑ, θα εφαρμόζατε την σεισάχθεια για όσους χρωστούν στις τράπεζες, θα χτυπούσατε τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές, τρομάρα σας, και δεν έχουν τέλος τα «θα».

Δεν είναι αλήθεια ότι μπήκαν επί κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ

α) 27+1 νέοι φόροι;

β) 20+1 περικοπές συντάξεων και αύξηση εισφορών; (αύξηση εισφορών υπέρ υγείας από 4% σε 6% σε κύριες συντάξεις και για πρώτη φορά 6% στις Επικουρικές). Εσείς δεν προχωρήσατε στη σταδιακή αλλαγή των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης-μείωση της κατώτατης σύνταξης- επανυπολογισμό  των επικουρικών συντάξεων από 01-06-2016 – περικοπές σε συνταξιούχους με άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης στα 1.170 € καθαρά- αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για την επικουρική σύνταξη- μειώσεις στα εφάπαξ μέχρι 31-12-2013 κατά 15%- σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ- κατάργηση του οικογενειακού επιδόματος συζύγου στις κύριες συντάξεις-πλήρης κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων στις επικουρικές συντάξεις-μείωση της εθνικής σύνταξης για τις συντάξεις αναπηρίας-αύξηση του κόστους εξαγοράς αναγνώρισης πλασματικών ετών, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών κ.λ.π.

γ) Η κυβέρνησή σας δεν προβλέπει 15 νέα μέτρα λιτότητας με το νέο προϋπολογισμό (νέες περικοπές ΕΚΑΣ, μείωση κατά 50% των κονδυλίων για επίδομα θέρμανσης κλπ)

Δεν είναι αλήθεια ότι χάνονται θέσεις πλήρους απασχόλησης και γεννώνται θέσεις μερικής ή εκ περιτροπής εργασίας; Με αποτέλεσμα να διευρύνεται περεταίρω η γενιά των εργαζομένων των 360 € και αυτό συνιστά μελανό στίγμα στην κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου.

Οι Υπουργοί σας βγήκαν ξεδιάντροπα και είπαν ότι ενσυνείδητα καταστρέψατε την μεσαία τάξη που παράγει και καταναλώνει και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Και αυτό το κάνετε να φανείτε «καλοί» και αριστεροί στους ντεσπεράντος του εκλογικού σώματος, να κινητοποιήσουν (;) ένα ανόητο ρεβανσισμό του τύπου «Αφού δεν έχουμε εμείς – πέστε κάτω και εσείς».

Στην Ελλάδα ζεις με Σύριζα δεν υπάρχει ελπίς. Θα μας τα πάρετε όλα αφήστε τουλάχιστον  την ψυχή μας.

Τι έχετε να πείτε για το σφαγιασμό των συντάξεων  σε 1.100.000 συνταξιούχους από 01-01-2019 σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου; Για το πλεόνασμα 3,5%  μέχρι το 2022; Για το πλεόνασμα 2+ μέχρι το 2060; Ποιος έβαλε ενέχυρο για 99 χρόνια τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, που θα γραφτεί στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας του  Έθνους μας;

Ποιός; Ποιός; Ποιος; Ο κ. Τσίπρας ο «αριστερός».

Μη συνεχίζετε λοιπόν να παραμυθιάζετε τον ελληνικό λαό. Είστε η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση και πολιτεύεστε σαν αντιπολίτευση.

Αλήθεια αφού οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και όπως ονειρεύεστε θα τις κερδίσετε, τότε γιατί μας έχετε ζαλίσει με την αναλογική;

Τι ζόρι τραβούν οι νικητές;

Μήπως τώρα που τελειώνει ο Καμμένος ψάχνετε κανένα κορόιδο για να μείνετε στην εξουσία;

Προς Θεού όχι επειδή σας αρέσει η εξουσία, αλλά είναι ζήτημα αρχής να μη γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Και σε ζητήματα αρχής ο Σύριζα δεν σηκώνει κουβέντα. Ρωτήστε και τον Τράμπ.

«Εδώ όλα πληρώνονται» λέει ο λαός μας και όσο αν είστε βολεμένοι σε κυβερνητικές θέσεις και ονειρεύεστε νέες κυβερνητικές θητείες, στις επόμενες κάλπες θα πάρετε από τους Έλληνες την «πληρωμή» που σας αξίζει, με βάση το βίο και την πολιτεία όλων σας στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του.

Για τη ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Μουζακίου

Θανάσης Μπαλατσός

Πρόεδρος




Total
0
Shares
Previous Article

Επεκτείνεται το δίκτυο των πεζοδρομίων στο Αγναντερό

Next Article

Οι μαθητές της Γ' Τάξης του Γυμνασίου Μουζακίου στη Βουλή των Ελλήνων

Related Posts