Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Σεβασμιότατο κ.κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος

Tsiakos Timotheos slide

Βασίλης Τσιάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας:

Για μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι παρά μόνο η Καρδίτσα και τα προβλήματά της

Τον Σεβασμιότατο επισκέφθηκαν ο επικεφαλής και μέλη του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας»

 Τον μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων σεβασμιότατο κ.κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας, επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ο κ. Τσιάκος συνοδευόταν από συμπολίτισσες και συμπολίτες που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του και ζήτησαν από τον σεβασμιότατο την πατρική ευχή του.

Ο κ. Τσιάκος επισήμανε ότι στόχος του ιδίου αλλά και όλων των μελών του συνδυασμού είναι να δοθεί μια νέα δυναμική στο Δήμο Καρδίτσας και να βγει από την αρνητική κατάσταση στην οποία  βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Επίσης πρόσθεσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και πολλά από τα μέλη του συνδυασμού είναι πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει από διάφορα αξιώματα την αυτοδιοίκηση και κατά συνέπεια γνωρίζουν και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν όταν αυτές αξιοποιηθούν σωστά. «Είμαστε άνθρωποι που πάνω από όλα αγαπάμε τον τόπο μας. Βρισκόμαστε καθημερινά με τους συμπολίτες μας και ακούμε τους προβληματισμούς τους. Νοιώθουμε ότι θα πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο Δήμο ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει.Μια καλύτερη Καρδίτσα για εμάς και τα παιδιά μας. Μια Καρδίτσα που θα έχει ζωντάνια, που δεν θα ερημώνει από τις 9 το βράδυ. Μια Καρδίτσα που θα σέβεται τον πολίτη και την καθημερινότητα του. Φιλοδοξούμε να γίνουμε μια δημοτική αρχή η οποία θα αξιοποιεί τις διάφορες ευκαιρίες που υπάρχουν στην αυτοδιοίκηση με τον καλύτερο τρόπο και προς όφελος των  δημοτών μας. Σε αυτό τον αγώνα που ξεκινήσαμε μετά από πολύ σκέψη και μετά από μια πετυχημένη, θεωρώ, θητεία στην αντιπεριφέρεια, τους θέλουμε όλους κοινωνούς και συμμάχους. Για εμάς δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Υπάρχουν μόνο οι δημότες μας για τους οποίους είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» κατέληξε ο κ. Τσιάκος. Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Tsiakos Timotheos 1

Tsiakos Timotheos 2




Total
0
Shares
Previous Article
Katsavria proedros OSE

Ευχάριστα νέα από τη συνάντηση εργασίας της Χρ. Κατσαβριά με τον πρόεδρο του ΟΣΕ

Next Article
kopi pitas prostasias Karditsa slide

Έκοψε την πίτα της η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας