Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό επισκέφθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ευχαρίστησε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας για την άρτια διοργάνωση του 7ου Ιπποκράτειου αγώνα δρόμου.

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας για να τον ευχαριστήσουν για την ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διοργάνωση του 7ου Ιπποκράτειου αγώνα δρόμου που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην πόλη της Λάρισας.

Όπως είναι γνωστό ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών με τις εγγραφές να ξεπερνούν τις 1.100 τα 10 χλμ., ενώ ανάλογο ενδιαφέρον παρουσίασε και η συμμετοχή 400 παιδιών στην παράλληλη διαδρομή των 1.000 μέτρων. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων του Ν. Λάρισας.

Τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας χάρισαν τιμητική πλακέτα στον κ. Αγοραστό ο οποίος επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις, οι οποίες αποτελούν διέξοδο στην καθημερινότητα και προωθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού στο κοινωνικό σύνολο. Τέλος ιδιαίτερη μνεία έγινε για το γεγονός ότι η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες αυτούς υψηλού επιπέδου και παροχών ήταν δωρεάν.




Total
0
Shares
Previous Article

Δύο συλλήψεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα για κατοχή αφορολόγητου καπνού

Next Article

Σύσκεψη για την πυροπροστασία έγινε στο Δήμο Μουζακίου