Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον ισχυρό Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου υποδέχεται την Κυριακή (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας

Καθοριστικό ματς με Χ.Τρικούπη

Επιστροφή στην έδρα του για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό το Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, για την 25η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Μπορεί να απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε της Β’ Εθνικής, αλλά στον Α.Σ.Καρδίτσας επικεντρώνονται μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής, αντιμετωπίζοντάς το ως το τελευταίο ματς της σεζόν. Ένα σημαντικό όσο και δύσκολο ματς, στο οποίο ο Α.Σ.Κ. θέλει να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει να κυνηγά την υπέρβαση. Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, είναι μια ομάδα με έμπειρο προπονητή, πλήρες ρόστερ που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί να βρίσκεται σήμερα στην 8η θέση της βαθμολογίας, όμως δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο και προέρχεται από μια εμφατική νίκη την Κυριακή, αφού επικράτησε στη Θεσσαλονίκη της ΧΑΝΘ με 59-75. Το σημαντικότερο, είναι πως έρχεται στην Καρδίτσα με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα, γεγονός που καθιστά την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας εξαιρετικά επικίνδυνη.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Κ. βλέπει το παιχνίδι της Κυριακής σαν μια ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έδειξε και στο Αγρίνιο τη δυναμική της περνώντας από μια δύσκολη έδρα με πειστικό τρόπο. Η αμυντική προσήλωση αλλά και η ευστοχία στα κρίσιμα σημεία, έδωσαν στον Α.Σ.Καρδίτσας μια άνετη νίκη, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ενόψει του αγώνα της Κυριακής, η ομάδα ποντάρει πολλά στην παρουσία των φιλάθλων της Καρδίτσας, που με το χειροκρότημα και την υποστήριξή τους, έχουν μετατρέψει το κλειστό της πόλης μας στην καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος. Σε ένα ακόμη «τελικό» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας είναι εκείνος που θα δώσει το σύνθημα της νίκης.




Total
0
Shares
Previous Article

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου ο εορτασμός για την επέτειο της εξέγερσης στο Κιλελέρ

Next Article

Επίσκεψη μελών του Μορφωτικού Συλλόγου Γλαύκης στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας