Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Δασάρχη Περτουλίου Νίκο Χασάναγα επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας

Στο Δασαρχείο Περτουλίου μετέβησαν την Τετάρτη 4/10 το πρωί κλιμάκιο του Δήμου Πύλης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα,

Με τον Διοικητή της Σ.Μ.Υ. Ταξίαρχο Γεώργιο Λιάκο

 Στο Δασαρχείο Περτουλίου μετέβησαν την Τετάρτη 4/10 το πρωί κλιμάκιο του Δήμου Πύλης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα, τους Αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Κρούπη, Στέφανο Καλαμαρά και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Περτουλίου κ. Στέφανο Κουτσιανίτη. Μαζί τους ήταν και ο Διοικητής της Σ.Μ.Υ. στα Τρίκαλα Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, συνοδευόμενος από τον Ταγματάρχη κ. Παναγιώτη Παναγιώτου, όπου συνάντησαν τον Δασάρχη κ. Νικόλαο Χασάναγα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παραχώρηση συγκεκριμένου μέρος στο Δάσος Περτουλίου, κατόπιν αιτήματος του Διοικητού της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων, για την χειμερινή διαβίωση των μαθητών της Σχολής.

Μετά από την ολιγόωρη συζήτηση του Δημάρχου και του Διοικητή της Σ.Μ.Υ. με τον Δασάρχη, αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η επιθυμία του παραπάνω αιτήματος, και μάλιστα να δρομολογηθούν και προβλεπόμενες γραφειοκρατικές ενέργειες, από το Δασαρχείο Περτουλίου.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας τόνισε ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να διευκολύνει, την χειμερινή διαβίωση των μαθητών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η εκπαίδευση τους.

Ο Δασάρχης κ. Χασάναγας με τον Δ/τη της Σ.Μ.Υ. κ. Γεώργιο Λιάκο επισκέφθηκαν και πήραν μια εικόνα από το δασικό μέρος που πρότεινε ο Δασάρχης, συγκεκριμένα στα λιβάδια τα Περτουλιώτικα.

DSC01278




Total
0
Shares
Previous Article

Ο ΕΟΣΚ στο μονοπάτι των σιδηροδρομικών

Next Article

Νέα συνεργασία Δήμου Τρικκαίων και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας