Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Αριστοτέλη Φλώρινας υποδέχεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας

Την πολύ έμπειρη ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας υποδέχεται την Κυριακή (5μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας

Δύσκολο παιχνίδι για τον Α.Σ.Κ.

Την ευκαιρία να πετύχει το «3 στα 3» έχει την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας που στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο υποδέχεται τον Αριστοτέλη Φλώρινας. Ο Α.Σ.Κ. ξεκίνησε με δυο νίκες το πρωτάθλημα και δείχνει πολύ ανταγωνιστικός, όμως έχει μπροστά του δύσκολο έργο, μιας και πρέπει να ξεπεράσει τόσο τους τραυματισμούς βασικών παικτών, όσο και την κούραση από το γεγονός ότι θα δώσει το τρίτο του παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Και βέβαια, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο Κυριακάτικος αντίπαλος, ο Αριστοτέλης Φλώρινας.

Απέναντί του, ο Α.Σ.Κ. θα βρει μια ομάδα που αν και νεοφώτιστη, έχει πολύ έμπειρους παίκτες τους οποίους πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Παντελή Παπαϊωακείμ, πρώην διεθνή αθλητή και με πολύ σημαντική καριέρα στην Α1 Εθνική με ΑΕΚ, Μακεδονικό, Ηρακλή, Ολύμπια, Πανελλήνιο, Καβάλα. Ο πολύπειρος σέντερ δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι της Φλώρινας, μαζί με τον πλέι μέικερ Σπύρο Κέκελη, επίσης με πολλές παραστάσεις από την Α1 με Πανιώνιο, ΜΕΝΤ, Ηρακλή, Ιωνικό και Καβάλα. Επίσης, οι έμπειροι από τα εθνικά πρωταθλήματα Παπαδημητρίου και Ρούζιος δίνουν πολύ σημαντικές λύσεις στον προπονητή τους.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, όμως ο Α.Σ.Κ. ποντάρει στη δύναμη της έδρας και στη βοήθεια των φιλάθλων για να φτάσει στη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.
Διαιτητές της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, έχουν οριστεί οι Σαρακενίδης του Συνδέσμου Κ.Μακεδονίας και Χατζηχαρίσης του Συνδέσμου Ημαθίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Ομιλία του Σπ. Λάππα για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες στην Ολομέλεια της Βουλής

Next Article

Μύλος των ξωτικών - Οι 38 ημέρες μαγείας έρχονται και πάλι στα Τρίκαλα!