Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Αίαντα Ευόσμου υποδέχεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας

Γράφει ιστορία, θέλει τη νίκη ο Α.Σ.Κ. 

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στην ιστορία του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ δίνει την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας που υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο τον Αίαντα Ευόσμου. Ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία, αλλά ταυτόχρονα και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στην Κατερίνη, ο Α.Σ.Καρδίτσας γνώρισε την άγρια ομορφιά του μπάσκετ, αλλά από την… αρνητική πλευρά. Παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στα τελευταία λεπτά δε μπόρεσε να αντιδράσει στην αντεπίθεση του γηπεδούχου Πιερικού και το τελικό 64-59 στέρησε από την ομάδα της Καρδίτσας, τη δυνατότητα να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα. Όμως, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τον ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις που έχει, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να μένει κανείς στο προηγούμενο αποτέλεσμα. Την Κυριακή, η ομάδα της πόλης μας στοχεύει στη νίκη που θα δώσει άλλον αέρα για τη δύσκολη συνέχεια.

Αντίπαλος του Α.Σ.Κ. ο αξιόμαχος Αίας Ευόσμου, μια ομάδα με τη δική της ιστορία στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν η τελευταία που συμπλήρωσε τον όμιλο της Β’ Εθνικής, αφού πήρε το εισιτήριο μετά από τις ανακατατάξεις. Είναι όμως μια αξιόμαχη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στη Β’ Εθνική. Γι’ αυτό και αποτελεί έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα της πόλης μας έχει να αντιτάξει τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου αλλά και την πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και περιμένουν να έχουν δίπλα τους τον «έκτο παίκτη» τους, τους φιλάθλους της πόλης μας. Σε μια ιστορική αναμέτρηση αλλά και σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, η παρουσία του κόσμου θα κρίνει πολλά.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Σεμινάριο Κινηματογράφου 14-16 Οκτωβρίου στη πόλη της Καρδίτσας

Next Article

Ακυρώθηκαν οι αναθέσεις για τα δάση Αηδονοχωρίου και Βαθυλάκκου