Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τη Βασιλόπιτα έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν.Τρικάλων

.

 Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν.Τρικάλων έκοψε τη Βασιλόπιτα, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Γκιουλέκας και στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Κοσμάς Αποστολίδης έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δράσεις του συλλόγου του 2017 και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη τους προς το σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος κ.Τσιπίδης Δημήτριος Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της ΣΜΥ, ο κ.Βασίλειος Αναγνωστόπουλος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, η κ.Ντίνα Δήμα Αντιδήμαρχος Δημ. Σχέσεων & Υπηρεσιών, ο κ.Λάππας Μιχάλης πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων, ο κ.Βασίλειος Κρανιάς Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Τρικάλων, ο κ.Παναγιώτης Σακελλαρίου μέλος Δ.Σ e-trikala, ο κ.Ηλίας Τσιαούσης εκπρόσωπος ΝΟΔΕ Τρικάλων, ο κ.Βασίλειος Αδάμος συντονιστής ομάδας εθελοντών Τρικάλων και η κ.Σούλα Μερεντίτη πρώην  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθησε Ποντιακό γλέντι με πολύ κέφι και ζωντάνια, με τους εξαίρετους μουσικούς Γρηγόρη Σιδερά στη Λύρα, το Αγγείο και τη Φλογέρα, τον Γιώργο Σιδηρόπουλο στο Τραγούδι και τη Λύρα και τον Φώτη Ηλιάδη στο Νταούλι.

Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων ευχαριστεί θερμά το κοσμηματοπωλείο ΗΜ του Αθανασίου Ηρ. Μυστακίδη για το χρυσό κόσμημα που δώρισε και το οποίο κέρδισε η τυχερή που πέτυχε το φλουρί, και τη χαλβαδοποία Μπουλογιώργου «ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» για το χαλβά που μας προσέφερε.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται Υείαν και Ευλο(γ)ίαν, Πάντα και του Χρόνου!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Κοσμάς Αποστολίδης

Η Γραμματέας: Νόπη Παπαδοπούλου

kopi pitas Efkseinos 2018 5

kopi pitas Efkseinos 2018 1

kopi pitas Efkseinos 2018 2

kopi pitas Efkseinos 2018 3

kopi pitas Efkseinos 2018 4

kopi pitas Efkseinos 2018 6

kopi pitas Efkseinos 2018 7

kopi pitas Efkseinos 2018 8

kopi pitas Efkseinos 2018 9


pontioi Mikrasiates Trikalwn 1




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημ. Σχ. Μουζακίου στο Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου

Next Article

Ασημίνα Σκόνδρα: "Πες την αλήθεια στο λαό σου..."

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…