Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την τομεάρχη Αθλητισμού της ΝΔ κ. Αννα Καραμανλή υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Με έμφαση στο Κολυμβητήριο και στο ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου, ως προτεραιότητες, ο Δήμαρχος Τρικκαίων υποδέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017 την τομεάρχη Αθλητισμού της ΝΔ κ. Αννα Καραμανλή.

Η τέως αθλητικογράφος γνώριζε περί την καταγωγή παγκόσμιων πρωταθλητών στίβου από τα Τρίκαλα (Σοφία Σακοράφα, Χρήστος Παπανικολάου) και βεβαίως του καλαθοσφαιριστή Ευθύμη Ρεντζιά, οπότε αμέσως η συζήτηση περιστράφηκε στην ουσία: τις αθλητικές υποδομές.

Ο κ. Παπαστεργίου ανέλυσε τα θέματα των υποδομών στον Δήμο Τρικκαίων, τονίζοντας ότι, παρά τα σχεδόν 400.000 ευρώ που δεσμεύτηκαν ήδη για το Κολυμβητήριο, μια δεύτερη κατασκευή θα έλυνε πλήθος προβλημάτων για την άθληση των τρικαλινών και τη σχέση τους με το υγρό στοιχείο. Για δε το ταρτάν του Δημοτικού γηπέδου και την κατατεθειμένη πρόταση ανακατασκευής του, υπενθύμισε τα διοργανωθέντα το 2003 «Τσικλητήρεια» και τις κατ’ έτος πανελλήνιες διοργανώσεις στίβου όλων των κατηγοριών.
Αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις για όλα τα υπάρχοντα αθλήματα και για την προσπάθεια του Δήμου να ενισχύει τον μαζικό αθλητισμό, τόσο στο πάρκο του Αη Γιώργη, όσο και στα άλλα γήπεδα, με συνεχή έργα που ολοκληρώνονται σταδιακά (Κηπάκι, Πύργος κ.α.).

Και τόνισε ότι μέγιστη σημασία έχει η διάθεση συζήτησης και συνεργασίας για τις κάθε φορά προτάσεις που ο Δήμος καταθέτει.

Στη συνεργασία στάθηκε ιδιαιτέρως και η κ. Καραμανλή, επισημαίνοντας ότι προφανώς ως αντιπολίτευση έχει διαφορετικό ρόλο, αλλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, γίνεται η καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν για την Αυτοδιοίκηση. Ειδικά δε για τους Δήμους, η κ. Καραμανλή αντήλλαξε απόψεις με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και για τις θεσμικές αλλαγές που επιχειρεί να προωθήσει η κυβέρνηση, έχοντας θητεύσει στη Νομαρχιακή και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Ο κ. Παπαστεργίου επέμεινε στο θέμα της δυνατότητας να κυβερνηθεί ένας Δήμος.

Τέλος, έγινε παρουσίαση των δράσεων του Δήμου στον τομέα της τεχνολογίας (Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, Πανευρωπαϊκή Δράση Εξυπνης Πόλης κ.α.), του πολιτισμού (Μουσείο Τσιτσάνη, Μύλος Ματσόπουλου κ.α.), του τουρισμού (Μύλος Ξωτικών, αξιοθέατα Δήμου).

Παρίσταντο, από την  πλευρά του Δήμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κ. Εφη Λεβέντη και Ντίνα Δήμα, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κ. Ακης Αναστασίου και η τ. αντιδήμαρχος κ. Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη. Από την πλευρά της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ κ. Μπαγιώτης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

karamanli1

karamanli

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article

Τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών επισκέφτηκε σήμερα ο Στέλιος Βάσκος

Next Article

23 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…