Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι “Ορίζοντες”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι “Ορίζοντες”

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Πέμπτη 23/01/2020 το “Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες” του Δήμου Καρδίτσας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλυπο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλης, ο κ. Καραγιάννης Νικόλαος -Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας- Εξυπηρέτηση του Πολίτη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπάνιας  Αριστοτέλης, κ. Σπύρος Κουρτεσιώτης και η κα. Σούφλα Ουρανία, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και εθελοντές του Κέντρου. Τους υποδέχθηκαν και τους καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ψημμένος Σωτήρης καθώς και τα μέλη του Συμβουλίου, κ. Σουφλάκος Βασίλης, κα. Αντωνίου Ελένη, κα. Βασιάκου Δήμητρα, ο κ. Αγραφιώτης Βασίλης , η κα. Ζιάκα Σταυρούλα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Καρδίτσας κ. Κατσάρας Κων/νος.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά (παιδιά, προσωπικό, εθελοντές) και στον κόσμο που στηρίζει το Κέντρο σε κάθε του προσπάθεια και εύχεται η νέα χρονιά να είναι Καλύτερη για όλους με υγεία. Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείο “Σεράνο” (Μητσόπουλος Θωμάς) και το δώρο που προσφέρθηκε στο παιδί που βρήκε το φλουρί ήταν προσφορά του Καταστήματος ¨ΜΑΤΤΑΣ¨ αθλητικά είδη.

kentro orizontes karditsa kopi pitas 2




Total
0
Shares
Previous Article
kalyvas thomas

40ήμερο μνημόσυνο Θωμά Καλύβα

Next Article
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Οι υποψηφιότητες του 36ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Related Posts