Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Παρασκευή «χορεύει» ο Α.Σ.Καρδίτσας

Την Παρασκευή «χορεύει» ο Α.Σ.Καρδίτσας

 

Βραδιά διασκέδασης και κεφιού διοργανώνει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο κοσμικό κέντρο «ΚΕΝΤΙΑ»

Την Παρασκευή «χορεύει» ο Α.Σ.Κ.

Τη σημαντικότερη εκδήλωση της χρονιάς, διοργανώνει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ την Παρασκευή στις 9 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Κέντια» με τον ετήσιο χορό του συλλόγου. Μια βραδιά με εκλεκτό φαγητό, περιμένει τους φίλους του Α.Σ.Κ., τους οποίους η διοίκηση καλεί να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής. Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Σκούφας και οι συνεργάτες του έχουν αναλάβει τη διασκέδαση των φίλων της ομάδας, σε μια βραδιά στην οποία στόχος είναι να κυριαρχήσει το κέφι και ο χορός.

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. με Εθνικό Πειραιά

Στο αγωνιστικό μέρος, η ανδρική ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το ματς του Σαββάτου. Στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Οι δυο συνεχόμενες νίκες, με Διαγόρα εντός και Αμύντα εκτός, έχουν βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας αλλά και τη βαθμολογική της θέση, σε ένα πρωτάθλημα που οι ισορροπίες αλλάζουν κάθε Σάββατο. Έτσι, όλοι στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου, απέναντι στον Εθνικό που μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως είναι ανταγωνιστικός στα τελευταία ματς και διαθέτει έναν από τους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας, το Νίκο Μίχαλο, ο οποίος μετρά 35,0 πόντους μέσο όρο στα δυο τελευταία παιχνίδια και είναι ο ηγέτης της ομάδας του Πειραιά.

Ο Εθνικός, αγωνίζεται χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο, κάτι που γνωρίζουν οι «κυανόλευκοι» και ετοιμάζονται για ένα απαιτητικό παιχνίδι. Το θετικό είναι πως ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς παικτών και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση της Παρασκευής.

Διαιτητές του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, οι Ταρενίδης Στ., Ευφραιμίδης και Κατωτικίδης.

askarditsa




Total
0
Shares
Previous Article
Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "Άυλα χρώματα" της Βίκυς Τριανταφύλλου

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "Άυλα χρώματα" της Βίκυς Τριανταφύλλου

Next Article
Χειμερινή ανάβαση του ΣΠΟΡΤ στον Τόμαρο

Χειμερινή ανάβαση του ΣΠΟΡΤ στον Τόμαρο

Related Posts