Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την παραίτησή της από το Δ.Σ. Σοφάδων,υπέβαλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Την παραίτησή της από το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων,  υπέβαλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου με επιστολή της στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ηλία Φιλίππου.

Η βουλευτής, που είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Σοφάδων στις Δημοτικές εκλογές το Μάιο  του 2014 με το συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης» του οποίου επικεφαλής είναι ο κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, με την επιστολή της εξηγεί τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

        Ο κ. Φιλίππου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σοφάδων την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, αφού ανέγνωσε την επιστολή, εξήρε τη μέχρι σήμερα προσφορά της κ. Κατσαβριά και, εκφράζοντας το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της ως βουλευτής.

        Η κ. Κατσαβριά στην επιστολή της υπογραμμίζει ότι «Υπήρξε σπουδαία εμπειρία αλλά και μεγάλη χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σοφάδων. Μέσα από τη συμμετοχή μου αυτή διδάχθηκα πολλά, διότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμικός εκείνος φορέας μέσα από τον οποίο διατρανώνεται η ιδέα της δημοκρατίας και στον οποίο η συναίνεση,  η συνεννόηση και η συνεργασία γίνονται καθοριστικός μοχλός στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Όλο αυτό το διάστημα είχαμε την ευκαιρία μέσα από τις διαφορετικές οπτικές γωνίες και με γόνιμο διάλογο να καταλήγουμε στις ορθότερες αποφάσεις» και καταλήγει, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να εκφράσω τις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μας στο Δήμο Σοφάδων. Γνωρίζετε ότι τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Σεπτέμβριο του 2015, οι συμπολίτες μας, μου έκαναν την τιμή και μου εμπιστεύθηκαν μία θέση στη Βουλή των Ελλήνων, ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η θέληση και η διάθεσή μου να ανταποκριθώ και στους δύο αυτούς ρόλους ήταν μεγάλη. Προσπάθησα, ωστόσο η χρονιά που πέρασε, μου απέδειξε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ πλήρως και στα δύο αυτά καθήκοντα.

            Με την παρούσα επιστολή, σας δηλώνω ότι από εδώ και εμπρός θα διατηρήσω μόνον τη Βουλευτική μου ιδιότητα. Σε ό,τι αφορά τα δημοτικά μας πράγματα, θα παραμείνω ενεργός πολίτης.   Επιθυμώ όμως να καταστήσω σαφές για μία ακόμη φορά, ότι θα είμαι παρούσα σε κάθε πρόβλημα, κάθε δυσκολία αλλά και κάθε δημιουργική προσπάθεια του Δήμου Σοφάδων.

Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή συνέχεια. Για την ανάπτυξη, την ευημερία και την κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας”.

          Επίσης, η  κ. Κατσαβριά  παίρνοντας συγκινημένη το λόγο για τελευταία φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος,  δήλωσε ότι:

  • «δεν είμαι – και δεν θα γίνω – επαγγελματίας πολιτικός”.
  • «Μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του βουλευτή, προσπαθώ να αναδείξω και να πολιτικοποιήσω τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, η Καρδίτσα. Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτός είναι και ο λόγος που με οδήγησε στην παραίτησή μου από το Δημοτικό μας Συμβούλιο».
  • «Προσβλέπω στη συνέχιση της συνεργασίας μας, ανεξαρτήτως παρατάξεων, για να πετύχουμε όσα δυνατόν περισσότερα για το Νομό μας, και το Δήμο Σοφάδων. Για τις πόλεις και τα χωριά μας»,

 και με την ευκαιρία των εορτών, ευχήθηκε το 2016 να είναι μια χρονιά δημιουργικών προσπαθειών και κατακτήσεων.




Total
0
Shares
Previous Article

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παράσταση ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης

Next Article

Γιορτή τσιγαρίδας στο Αγναντερό (φωτο-video)

Related Posts