Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 το 22ο Αντάμωμα Αργιθεατών

 

Το 22ο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα, η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση των Αργιθεατών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας.

Όπως, είναι ήδη γνωστό, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων, από τη χρονιά που ανέλαβε ως νεοσύστατος φορέας επίσημα τη διοργάνωση, έχει δώσει νέα μορφή στο Αντάμωμα, καθόσον οι εκδηλώσεις ξεκινούν δύο μέρες νωρίτερα με τη Συνάντηση της Νεολαίας της Π.Ο.Α.Σ. και ολοκληρώνονται με το καθιερωμένο Αντάμωμα. Συνεπώς, οι τριήμερες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 με την 3η Συνάντηση Νεολαίας και θα κορυφωθούν την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 με το 22ο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα.

Το φετινό τριήμερο θα είναι πλούσιο σε δραστηριότητες και σε εκδηλώσεις, ενώ όπως κάθε χρόνο, η φιλοξενία των νέων Αργιθεατών, ηλικίας από 18 έως 30 ετών, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς. Το οριστικό πρόγραμμα των δράσεων, θα γνωστοποιηθεί στο προσεχές διάστημα. Την Κυριακή 1 Ιουλίου, το Αντάμωμα θα ξεκινήσει με αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, ενώ θα περιλαμβάνει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με παλαιότερες διοργανώσεις.

Αξίζει να αναφερθεί, πως τα τελευταία χρόνια, η συμμετοχή των νέων Αργιθεατών από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακή, κάτι που αναμένεται να δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα και φέτος στο Αντάμωμά μας. Για το λόγο αυτό το η Επιτροπή Ανταμώματος εκ μέρους του ΔΣ της Π.Ο.Α.Σ. καλεί τα μέλη-σωματεία να δηλώσουν εγκαίρως τόσο τη συμμετοχή των νέων τους για τη Συνάντηση της Νεολαίας της Π.Ο.Α.Σ., όσο και τη συμμετοχή των χορευτικών τους για το Αντάμωμα.

Τέλος, κατόπιν των αποφάσεων που λήφθηκαν στην τελευταία διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μουζακίου, η Επιτροπή της Π.Ο.Α.Σ. καλεί όσους ενδιαφέρονται (σωματεία ή ιδιώτες) να καταλάβουν τη μία και μοναδική θέση που θα υπάρχει για το κεντρικό μαγαζί-ψησταριά κατά την ημέρα του Ανταμώματος (Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018), να αποστείλουν τις οικονομικές προσφορές τους στην Ταμία του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ., κα. Πηνελόπη Παππά, μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, σε κλειστή συστημένη επιστολή και στη διεύθυνση Ν.Πλαστήρα 48, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα. Στον κλειστό φάκελο πρέπει να αναγράφεται: «Προσφορά για το κεντρικό μαγαζί κατά την ημέρα του Ανταμώματος».

Υπενθυμίζουμε, πως τιμή εκκίνησης έχει οριστεί το ποσό των 1500 ευρώ.

Οι όροι συμμετοχής θα αποσταλούν σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την κα. Παππά και από το e-mail της Π.Ο.Α.Σ. σε προσωπικό e-mail των ενδιαφερομένων. Για διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους και τον τρόπο συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6948245064 και  6978726353.  

Η επιτροπή Ανταμώματος της ΠΟΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Α.Σ.)
e-mail : poasargithea@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article

Τιμητική εκδήλωση για τον Κύπριο ποιητή και Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη στο Μουζάκι

Next Article

Στον Άγιο Γεώργιο των Αγίων Αναργύρων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Related Posts