Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τεχνόδρομος Χριστουγέννων 2015 – 2016 στο Μουζάκι

«ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2015-2016»
“Διαδρομές Τέχνης” στο Μουζάκι

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συνοδοιπόροι σε ‘’Διαδρομές Τέχνης’’ στη μικρή μας πόλη έχουμε την ευκαιρία και φέτος τα Χριστούγεννα, να γίνουμε όλοι, δημότες και επισκέπτες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας, το Δήμο Μουζακίου, τους πολιτιστικούς συλλόγους και όλους τους φορείς του Δήμου Μουζακίου διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το καλλιτεχνικό φεστιβάλ «ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ».

Βρείτε το δικό σας τρόπο έκφρασης και δημιουργείστε έργα με θέμα τα Χριστούγεννα. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μαθητές και σπουδαστές και τα έργα μπορούν να είναι ατομικά ή ομαδικά.

Για περισσότερο από ένα μήνα, κατά τη διάρκεια των εορτών, τα δημιουργήματα θα βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους του Μουζακίου και οι επισκέπτες με το χάρτη των “Διαδρομών Τέχνης” στα χέρια τους θα ανακαλύπτουν τη φαντασία, θα παρατηρούν την πρωτοτυπία και θα κρίνουν την επιδεξιότητα των δημιουργών.

Η αμοιβή των δημιουργών δε, δεν περιορίζεται στην αυτοπραγμάτωση, καθώς πλούσια είναι τα δώρα που περιμένουν τους νικητές.

Θα προβάλλουμε τις δημιουργίες των καλλιτεχνών μέσα από:

– σελίδες κοινωνικού δικτύου (www.facebook.com/texnodromos)

– τοπικό τύπο, ραδιόφωνα και τηλεόραση

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

– έργα με θέμα τα Χριστούγεννα

– έργα με ύψος μεγαλύτερο του ενός μέτρου

– επιλογή υλικών με γνώμονα την ανθεκτικότητά τους στις καιρικές συνθήκες λόγω της έκθεσής τους σε εξωτερικό χώρο

– κάθε δημιουργός ή ομάδα μπορεί να λάβει μέρος με 1 έως και 3 έργα

– σε κάθε έργο θα αναγράφεται το όνομα του δημιουργού, της ομάδας ή του τίτλου του έργου

– καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής συμμετοχής για τα έργα, στο φεστιβάλ, 15 Νοεμβρίου 2015: texnodromos@yahoo.gr

– καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των έργων: 25 Νοεμβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του φεστιβάλ, τον τρόπο μεταφοράς και ανάδειξης των έργων, ζητήματα παροχής ρεύματος για τις ανάγκες των έργων όπου χρειάζεται, ή οτιδήποτε άλλο επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 6974633809, 6978183627 & 6973734288

Ανοιχτή πρόσκληση σε σωματεία, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, σχολές χορού και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά σε παράλληλες δράσεις στα πλαίσια του φεστιβάλ μπορούνε να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή στα τηλέφωνα : 6974633809, 6978183627 & 6973734288

Τεχνόδρομος Χριστουγέννων 1




Total
0
Shares
Previous Article

Μικρά υδροηλεκτρικά στην Οξυά

Next Article

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο των ασφαλτοστρώσεων στην Δ.Ε. Καλλιφωνίου

Related Posts