Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τετραήμερη εκδρομή στο Τουριστικό Συγκρότημα «ΣΙΘΩΝ»

Μια εκδρομή σε όλο το μεγαλείο της από τους δημότες του Δήμου Πύλης στο Τουριστικό Συγκρότημα «ΣΙΘΩΝ» στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής όπου επί τρείς ημέρες έζησαν τις πιο ονειρεμένες διακοπές.

Ένα υπέροχο τετραήμερο πέρασαν οι εκδρομείς από τον Δήμο Πύλης κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, παραθερίζοντας στην Μεταμόρφωση της Χαλκιδικής στο Τουριστικό Συγκρότημα «ΣΙΘΩΝ» Camping Bakalous στο δεύτερο πόδι της παραπάνω περιοχής, με υπεύθυνο Σύμβουλο Επιχειρήσεων τον κ. Δημήτριο Τυράκη.

Μπορεί ο Παράδεισος να είναι ένας, αλλά η μαγεία στο «ΣΙΘΩΝ» στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, είναι μοναδική και αποτελεί έναν από τους πιο σπάνιους ειδυλλιακούς χώρους στην Ελλάδα περικυκλωμένος από φοίνικες και διάφορα άλλα δένδρα, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα μικρό παράδεισο.

Από την πρώτη ημέρα της άφιξης του γκρουπ των ανθρώπων από τον Δήμο Πύλης άρχισαν να δημιουργούνται σε όλους οι πρώτες καλές εντυπώσεις, με το αντίκρισμα αυτού του εξαίσιου φυσικού περιβάλλοντος.

Εκεί υποδέχτηκε τους εκδρομείς ο κ. Τυράκης και τους οδήγησε στον χώρο του Συγκροτήματος, όπου συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας οι οποίοι με ενθουσιασμό εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την οκταήμερη παραμονή τους εκεί.

Αμέσως την ίδια ημέρα αφού απόλαυσαν το πρώτο μπάνιο και το βραδινό τους φαγητό, ο κ. Τυράκης φρόντισε με το ήδη έτοιμο πρόγραμμα του το βράδυ, όλοι μαζί με το λεωφοριάκι της Επιχείρησης να μεταβούν στην πόλη της Μεταμόρφωσης, όπου ξεναγήθηκαν από τον κ. Τυράκη κάνοντας τον βραδινό τους περίπατο στον παραλιακό δρόμο.

Η Τρίτη ημέρα ήταν εξ’ ίσου εκπληκτική ακολουθώντας όλοι το βασικό πρόγραμμα μετά το πρωινό μπάνιο, ο κ. Δημήτρης Τυράκης οργάνωσε τσιπροκατάνυξη στον αύλιο χώρο των καταλυμάτων με πολύ μουσική που έπαιζε ο ίδιος μέσα από ηλεκτρονική τεχνολογία του Internet, διασκεδάζοντας και χορεύοντας όλοι για μια ώρα περίπου περνώντας ένα ευχάριστο μεσημέρι.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πάλι με το λεωφορειάκι οι τυχεροί άνθρωποι από τα Τρίκαλα και από τον Δήμο Πύλης, μετέβησαν στην Νικήτη λίγα χιλιόμετρα έξω από το Συγκρότημα σε μια από τις πιο φημισμένες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής και όχι μόνο, στην καρδιά της πάντα στο δεύτερο πόδι.

Εκεί βγάλανε και τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και περιηγήθηκαν στην πόλη της Νικήτης και στον φωταγωγημένο παραλιακό δρόμο, πάντα με ξεναγό και συνοδό τον Δημήτρη.

Η επομένη ημέρα πέρα από καθιερωμένο πρόγραμμα υπήρξαν κάποια αγωνίσματα τύπου Survivor, όπως Τοξοβολία, Bouiling και άλλα, που όλοι πήραν μέρος και έλαβαν τα βραβεία τους (μετάλλια).

Το αποκορύφωμα ήταν το γλέντι που οργάνωσε ο κ. Τυράκης και η υπεύθυνη του Εστιατορίου κ. Αγνή, το βράδυ της Τετάρτης κατά το βραδινό φαγητό που εξελίχτηκε σε τρικούβερτο με ντι τζέι τον ίδιο, περνώντας όλοι ένα χαρούμενο και ανεπανάληπτο βράδυ το οποίο συνδυάστηκε με την παρουσία εκεί μαθητών από Σχολή της Θεσσαλονίκης, αλλά και την παρουσία γκρουπ Γερμανών διασκεδάζοντας όλοι μαζί.

Στην ομιλία του πριν το δείπνο ο κ. Τυράκης ευχαρίστησε όλους που προτίμησαν για τις ολιγοήμερες διακοπές το «ΣΙΘΩΝ», χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει και τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα για την μεγάλη συμβολή του Δήμου στην δωρεάν μετακίνηση τους με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Η Ημέρα της αναχώρησης Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου αφού απόλαυσαν το πρωινό στο χώρο του Εστιατορίου, στις 11.30 αναχώρησαν για το ταξίδι της επιστροφής με μια μικρή στάση στην Ορμύλια όπου βρίσκεται το βυζαντινό Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου υπό την ευθύνη του Αγίου όρους.

Έγινε μικρή αναφορά από Μοναχή εκπρόσωπο της Ηγουμένης σχετικά με την ιστορικότητα του Μοναστηριού.

Τέλος ακολούθησε η τελική αναχώρηση για επιστροφή πίσω στα Τρίκαλα και στην περιοχή της Πύλης, ενώ  όλοι έμειναν ευχαριστημένοι φεύγοντας με τις καλλίτερες εντυπώσεις από τις διακοπές τους στην θαυμάσια αυτή περιοχή του «ΣΙΘΩΝ» στην  Χαλκιδική.

Φυσικά και του χρόνου  θα επιλέξουν το ίδιο μέρος όπως φάνηκε από την συμπεριφορά τους, γιατί ήταν όλα τέλεια με την συμβολή του Δημήτρη Τυράκη, ένα σωστό επαγγελματία με τις απίθανες εμπνεύσεις του.

Να μην ξεχάσουμε και τα νόστιμα εδέσματα του Εστιατορίου με υπεύθυνη την κ. Αγνή και την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού ως αναφορά το σέρβις.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας

DSC00544

DSC00552

DSC00661




Total
0
Shares
Previous Article

ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2017 - Ποδηλατικός Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου

Next Article

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ χορηγός στη 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας