Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τετράδα αγώνων…

epsk a

Τέσσερις αγωνιστικές που έχουν δείξει τι Πρωτάθλημα περίπου θα έχουμε φέτος με την ΑΣΑ να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο, χωρίς καν μπαράζ. Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς αλλά οι κιτρινόμαυροι μοιάζουν να μην έχουν αντίπαλο ενώ θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν ένα δύσκολο ρεκόρ. Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο χωρίς καν ισοπαλία.

1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΣΤΕΡΑ αυτή την φορά σαφώς πιο δύσκολο από το προηγούμενο. Και το ερώτημα είναι απλό. Αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στο ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟ, θα μπορέσει με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ. Για τους κιτρινόμαυρους του Βαγγέλη Σαλταγιάννη ούτε το μικρό γήπεδο αποτέλεσε «εμπόδιο».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μία πολύ σημαντική νίκη με καλή εμφάνιση στο ντέρμπι στην έδρα τους με αντίπαλο τον Ηρακλή Σοφάδων. Πολύ καλό το μομέντουμ για την ομάδα του Βασίλη Ταχτιντή που έτσι και αλλιώς είναι φαβορί. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσει από την έδρα αυτή.

2. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ – ΑΟΚ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Δύο σερί ήττες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο για μία καλή ομάδα με υψηλές βλέψεις και φέτος. Βέβαια, ήταν δύο ντέρμπι με Μαυραϊκή και Απόλλων Μακρυχωρίου. Όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Αποκλεισμός και «απώλεια» του απόλυτου. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει αμέσως στα θετικά αποτελέσματα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τώρα που τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν για την ομάδα του Κώστα Τσίλια δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανικός αντίπαλος για ανάκαμψη. Ο ΑΟΚ είναι η πιο «αδύναμη» ομάδα του Πρωταθλήματος, προσπαθεί να παλέψει όλα τα ματς αλλά, είναι πολύ δύσκολο. Σημαντική ενίσχυση με τον Λάμπρο Φακίτσα αλλά, αυτό το ματς δεν το έχει στο πρόγραμμα.

3. ΑΕ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ – ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ στην έδρα του ΑΣΤΕΡΑ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ σε ένα ματς με φόντο την παραμονή αν και είναι ακόμη νωρίς. Όσοι πάντως έχουν δει φέτος τους κιτρινόμαυρους επισημαίνουν ότι διαθέτουν καλύτερο σύνολο από πέρυσι. Επιστρέφοντας στην έδρα τους που έτσι και αλλιώς είναι το μεγάλο τους «όπλο» θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ. Μία δεμένη ομάδα με συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ που ξέρει καλά να παίζει στον κενό χώρο και να «χτυπάει» στην κόντρα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα έχει εύκολη αποστολή η ομάδα του Κώστα Γιαννέλου αλλά έχει την εμπειρία να αντέχει στα δύσκολα. Μπορεί τουλάχιστον να μην …χάσει. Το «διπλό» είναι δύσκολο αλλά, δεν είναι και απίθανο. Πάντως, σε κάθε περίπτωση αυτό το

4. ΤΑΥΡΩΠΟΣ – ΠΑΜΙΣΣΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Αυτό το ματς και αν είναι …γρίφος. Όχι όσον αφορά την πορεία των ομάδων αλλά την ανάγκη για βαθμούς και το τελικό αποτέλεσμα. Και οι δύο φυσικά θέλουν να αποφύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις «περιπέτειες» και φυσικά κάθε θετικό αποτέλεσμα αναγκαίο. Δεν υπάρχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές και θα παίξει σημαντικό ρόλο ποια ομάδα θα βρίσκεται στην καλύτερη ημέρα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πρέπει να έχει πολύ …ισοπαλία το ματς αυτό. Μπορεί και χωρίς γκολ. Είναι σίγουρο πως και οι δυο αντίπαλοι θα προσέξουν την άμυνα τους και μπορεί να μην υπάρχει λόγος να πάρουν ρίσκο. Αν μία ομάδα πρέπει να το τολμήσει περισσότερο πρέπει να είναι οι γηπεδούχοι…

5. ΑΟ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ – ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ, έστω και με δέκα παίκτες αλλά, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη. Έχασε ευκαιρίες παρά το αριθμητικό μειονέκτημα αλλά ήρθε η ισοφάριση στην τελευταία φάση. Η ομάδα του Χρ. Μπαντζιά πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της. Έβαλε δύσκολα στην ΑΣΑ σχεδόν για μία ώρα ο ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ και τελικά ηττήθηκε με το «τιμητικό» 0-1. «Δεμένη» ομάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μόνο εύκολος δεν είναι ο σημερινός αντίπαλος για τους γηπεδούχους. Το έχει αποδείξει μέχρι τώρα. Όμως υπάρχει η εμπειρία στους «βυσσινί» και έχουν τον τρόπο στην έδρα τους να παίρνουν αποτελέσματα έστω και αν θα λείψει ένας πολύτιμος χαφ όπως είναι ο Βαγγέλης Βλάστος.

6. ΑΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χρειάστηκε ένα πέναλτι στα μέσα περίπου του δευτέρου ημιχρόνου για να φτάσει η ΑΣΑ στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη αυτή την φορά με αντίπαλο τον ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε ματς να σκοράρει κατά …βούληση. Το τρίποντο μετράει. Άλλωστε δεν θα είναι πάντα εύκολο με δέκα παίχτες πίσω από την μπάλα. Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ θα προσπαθήσει να παίξει, αυτό άλλωστε κάνει στα μέχρι τώρα ματς αλλά παρά τις καλές εμφανίσεις του δεν παίρνει και τους ανάλογους πόντους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σημαντική εμπειρία για τη νεοφώτιστη ομάδα να αντιμετωπίσει την ΑΣΑ. Ίσως να μην έχει ποτέ άλλοτε την ευκαιρία. «Κάποτε θα ερχόταν και το ματς αυτό», τονίζει ο προπονητής των φιλοξενούμενων που σκέφτεται το επόμενο.




Total
0
Shares
Previous Article
korasides mouzaki

Βόλει Κορασίδων: Σήμερα η "πρώτη" για τις Κορασίδες του Μουζακίου

Next Article
epsk a 1

Κινδυνεύει το απόλυτο της ΑΕΛ, για το 4Χ4 ΑΕΜ και Αετός!

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…