Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Τελευταία πράξη»της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

Με την 30ή αγωνιστική το Σάββατο (11/5) θα πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

ΑΕ Λεονταρίου – Νέα Νίκη Καμινάδων

Πρόβα ενόψει play out αποτελεί η αναμέτρηση στο Λεοντάρι μεταξύ της τοπικής ΑΕΛ και της Νίκης. Οι δύο ομάδες σε λίγες ημέρες θα μπουν στη μάχη ενός νέου μίνι πρωταθλήματος με στόχο την σωτηρία. Αυτό το ματς μπορεί να μην έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως και οι δύο αντίπαλοι θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα κυρίως για τόνωση της ψυχολογίας.

ΑΟ Κρανέας – Αστέρας

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς της Κρανέας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά εδώ και καιρό όμως “χτυπάνε” όλα τα ματς στα ίσια. Αυτό θα κάνουν και τώρα κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να “κλειδώσει” την 2η θέση και να ξεκινήσει με +2 στα play off. Επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα του Νίκου Καρακώστα, σε μια παραδοσιακά σκληρή έδρα και κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΟ Κρανέας.

ΑΟΚ – ΑΕ Καππαδοκικού

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι στο ΔΑΚ. Ο ΑΟΚ πάλεψε όμως δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο που ήταν η συμμετοχή στα play off. Έτσι, είναι αναγκασμένος να περιμένει τη νέα σεζόν για να το ξαναπροσπαθήσει. Άλλωστε, το όνομα και η φανέλα επιβάλουν να πρωταγωνιστεί. Στην άλλη πλευρά η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Κρανέας θα συμμετάσχει οριστικά πλέον στα play out. Θα ριχτεί στη μάχη της παραμονής έχοντας αβάντα +4. Σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας θα παίξει χωρίς άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει ψυχολογική ώθηση ενόψει συνέχειας.

Δόξα Μητρόπολης – Σώκρατες

Η Δόξα θέλει να κάνει το χρέος της να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη, περιμένοντας παράλληλα ένα δώρο από την Κρανέα, με σκοπό να διεκδικήσει ακόμη και τη 2η θέση. Δεν είναι όμως τόσο πιθανό αυτό το σενάριο. Όπως και να ‘χει όμως οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρονιά και χωρίς άγχος θα παλέψουν στα μπαράζ για το όνειρο. Οι φιλοξενούμενοι σκέφτονται ήδη την νέα αγωνιστική περίοδο. Ήθελαν τη διάκριση, έφτασαν κοντά όμως δεν τα κατάφεραν. Στόχος τους είναι απλώς να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις του με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ηρακλής Σοφάδων – ΑΟ Μυρίνης

Στο ντεμπούτο του Θάνου Θεοδώρου στον πάγκο του, ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια και να ριχτεί στα μπαράζ έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία. Ο ΑΟΜ παραμένει εδώ και μερικές εβδομάδες αδιάφορος βαθμολογικά όμως παλεύει σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα. Η απώλεια άγχος του επιτρέπει μάλιστα να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Παλαμαϊκή – Πάμισσος

Τα πάντα έχουν κριθεί. Η Παλαμαϊκή περιμένει με αγωνία τα play out, απ’ όπου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπει με καλή ψυχολογία στην ψυχοφθόρο αυτή διαδικασία. Από την άλλη ο Πάμισος παρά τη δύσκολη χρονιά κατάφερε να σώσει την παρτίδα την περασμένη αγωνιστική και πλέον σκέφτεται το μέλλον. Ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν για τους “ερυθρόλευκους” κι αυτό το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον Νώντα Καμινιώτη.

Ταυρωπός – Αγναντερό

Το δικαίωμα να παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο έχουν τις τελευταίες εβδομάδες οι δύο ομάδες, καθώς έμειναν εκτός στόχων. Οι “πορτοκαλί” του Γιώργου Νταρακλίτσα δίνουν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, τα οποία ετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ΑΟΑ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη αν και αδιάφορος επί του Ηρακλή Σοφάδων. Το κλίμα είναι θετικό και άπαντες επιθυμούν να κλείσουν τη χρονιά με τρίποντο.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Next Article
ΑΣ Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ:Στο κυνήγι των πλέι οφ ανόδου κόντρα στη Καβάλα!

Related Posts