Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τα παιδιά καλωσόρισαν το 2017 στα Τρίκαλα

Λαμπερή πρωτοχρονιά, με 2017 ευχές από τα παιδιά στα Τρίκαλα! Οι τρικαλινοί και οι επισκέπτες, που κατέκλυσαν και φέτος την κεντρική πλατεία της πόλης, την παραμονή έλευσης του νέου έτους, ένωσαν τις ευχές τους για μια καλύτερη, με αισιοδοξία, με υγεία χρονιά.

Από νωρίς είχε ξεκινήσει η έλευση των πολιτών, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων. Το ζεστό κρασί μετρίαζε το τσουχτερό κρύο, καθώς η θερμοκρασία άγγιξε τους 0 βαθμούς. Οι ήχοι, όμως, του ποπ συγκροτήματος τρικαλινών καλλιτεχνών, με γιορτινές επιτυχίες, το κλίμα ενθουσιασμού και αναμονής του 2017, μετρίασαν το ψύχος, αυξάνοντας την εσωτερική θερμότητα της αγάπης, κάτω από το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της Ελλάδας, στην όμορφα στολισμένη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Η έκπληξη φέτος ήρθε από τα μικρά παιδιά! Τα οποία κάλεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων μπροστά από την εξέδρα, να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση. Και τα παιδιά – η αισιοδοξία, το μέλλον και η χαρά – με τις φωνές τους έδειξαν ότι οι ευχές απομένει στους μεγάλους να τις υλοποιήσουν, για ένα καλύτερο έτος. «Με υγεία, με αγάπη, με κάθε επιθυμία του καθενός», όπως ευχήθηκε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η γιορτή συνεχίστηκε με πλήθος εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων που, μαζί με τα φαναράκια των ευχών, έδωσαν χρώμα και στον ξάστερο τρικαλινό ουρανό.

Οι τυχεροί από την κοπή πίτας, με τρία δώρα (τάμπλετς και ταξίδι), μπορούν ήδη να προγραμματίζουν να τα χαρούν.

Στην πόλη των Τρικάλων ακολούθησαν ρεβεγιόν και διασκέδαση σε διάφορες γιορτές που είχαν διοργανωθεί.

Ακόμη μια χρονιά έφτασε!

Ο Δήμος Τρικκαίων την υποδέχθηκε με σεβασμό και αγάπη στους επισκέπτες και τους τρικαλινούς, με αισιοδοξία ότι το νέο έτος, αρχίζει η διαδικασία ανασυγκρότησης.

Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2017!

 protoxr trikala1

protoxr trikala2

protoxr trikala

protoxr trikala3

protoxr trikala5

protoxr trikala6

protoxr trikala7

protoxr trikala8

protoxr trikala9

protoxr trikala10

protoxr trikala11

protoxr trikala12

protoxr trikala13

protoxr trikala15




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεχίζονται σήμερα οι παράλληλες δράσεις του Τεχνόδρομου με Καραγκιόζη

Next Article

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έκοψαν την Βασιλόπιτα για το 2017

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”