Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τα μέλη της Π.Ο.Α.Σ. συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν σε κλιμάκιο του Δήμου Αργιθέας για τις άπορες αργιθεάτικες οικογένειες

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», έγινε η παράδοση των τροφίμων μακράς διάρκειας που συγκεντρώθηκαν από τα σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας μας, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ. παρέδωσαν στο κλιμάκιο του Δήμου Αργιθέας, εκπροσωπούμενο από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ζιώγα Παναγιώτη, τα δέματα των τροφίμων, προκειμένου μέσω των υπηρεσιών του Δήμου, να φτάσουν στους Ιερείς των χωριών, από τους οποίους θα γίνει και η τελική διανομή στις άπορες αργιθεάτικες οικογένειες.

Στόχος μας είναι η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να καλυφθούν ακόμα περισσότερες ανάγκες των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια των μελών μας, εξέφρασαν τη συμπαράσταση και την προθυμία τους να συμμετάσχουν δυναμικά σε ανάλογες πρωτοβουλίες στο προσεχές μέλλον. Σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν  στην προσπάθεια αυτή, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καθώς ανταποκρίθηκαν στο εγχείρημα εμπράκτως και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς.

Η Π.Ο.Α.Σ. ευχαριστεί τον Δήμο Αργιθέας για την αγαστή συνεργασία, διευκολύνοντας τη μεταφορά των συγκεντρωθέντων τροφίμων στην Αργιθέα με στόχο να φτάσουν εγκαίρως στον τελικό τους προορισμό.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ_2 ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ_3

Η Πρόεδρος: Νανά Μαυραντζά   

Ο Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Στεργίου




Total
0
Shares
Previous Article

Κλειστά τα Τέμπη από τις 12 έως τις 6 το απόγευμα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Next Article

Αντιπροσωπεία των επιστημόνων και ελευθέρων επαγγελματιών σήμερα στα μπλόκα των αγροτών για συντονισμό της δράσης

Related Posts