Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ταινίες της εβδομάδας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Από Πέμπτη 7/12/2017 έως Τετάρτη 13/12/2017

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

thisavrosΣκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Σενάριο: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Ηθοποιοί: ΦΑΙΗ ΞΥΛΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ, ΜΑΓΔΑ ΠΕΝΣΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ
Διάρκεια: 104 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Η σύγχρονη ιστορία εξελίσσεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης. Η – προσφάτως – χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης (Σπύρος Φωκάς). Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία (Φαίη Ξυλά), σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο. Ανάμεσά τους, ο Νεόκοπος Χαιρετάκης (Παύλος Χαϊκάλης), επί σαρανταετία ερωτευμένος με την Θεώνη, που λόγω μιας παλιάς βεντέτας δεν μπορεί να τον εξωτερικεύσει, και ο Στέλιος Προυσαλάκης (Σωτήρης Καλιβάτσης), ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα ζηλιάρης, με την Ιταλίδα γυναίκα του (Δωροθέα Μερκούρη). Όλη η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο του Μητσάκου Παρασχάκη (Γιώργος Γιαννόπουλος), τοκογλύφου και μαφιόζου, που θέλει να «βάλει χέρι» στον ξενώνα της Θεώνης και να χτίσει στη θέση του πεντάστερο resort. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο. Ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορα κωμικοτραγικά και αισθηματικά γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην μικρή κοινότητα της περιοχής.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: καθημερινά στις 20:30 και 22:30


ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2 (ΜΕΤΑΓΛ.) – PADDINGTON 2 (GR)

PADDINGTON 2Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΚΙΝΓΚ
Σενάριο: ΜΑΪΚΛ ΜΠΟΝΤ & ΤΖΟΝ ΚΡΟΚΕΡ
Διάρκεια: 103 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΠΑΙΔΙΚΗ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΓΑΛΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: από Πέμπτη 7/12/17 έως Κυριακή 10/12/17 στις 18:30


Γενική είσοδος –7.5 €
Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι – 6 €

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες 2D ή 3D.

Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας
Τηλ.:244 10 21260




Total
0
Shares
Previous Article

Μια ξεχωριστή ημέρα για τους νέους –ες του "Θεοδωρίδειο Κέντρο –Ορίζοντες"

Next Article

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γόμφων παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας