Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τίτλοι τέλους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΚ 2018-19

Το Σάββατο (11/5) με την 30ή αγωνιστική θα πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

ΑΕ Καρποχωρίου – Άρης Καρδίτσας

Μονόπλευρο το κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση. Το έχουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι στην δυνατή τους έδρα θα επιδιώξουν να φτάσουν στο τρίποντο με στόχο ένα καλό πλασάρισμα ενόψει play off. Η ΑΕΚ θέλει νίκη και θα περιμένει ένα δωράκι από Ματαράγκα για να διεκδικήσει την 3η θέση. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι μετά από μια μέτρια χρονιά, δεδομένου και του μπάτζετ που διέθεσαν σκέφτονται ήδη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή θα είναι σίγουρα διαφορετική από τη φετινή.

Ήφαιστος – Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου

Ο Ήφαιστος αν και νεοφώτιστος με το ρόστερ που είχε μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη. Παρ’ όλα αυτά θα αρκεστεί απλώς σε μια καλή πορεία. Αντίθετα το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Παλ/σιου θα έχει και συνέχεια. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν το τρίποντο και καλά νέα από το Δασοχώρι για να πάρουν εκείνοι την 13η θέση (δίνει 2 βαθμούς στα μπαράζ). Ένα θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους μπορεί να προσδώσει αέρα ψυχολογίας ενόψει της ψυχοφθόρου διαδικασίας.

Αίας Μαραθέας – Μαυραϊκή

Μετά την ήττα στο Φύλλο, ο Αίαντας δεν ορίζει πλέον την τύχη του. Και αυτό γιατί ακόμη κι νικήσει την πρωταθλήτρια Μαυραϊκή, θα περιμένει δώρο του αδιάφορου ΑΟΦ, μέσα στον Άγιο Γεώργιο. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι για τα play out, όπου θα ξεκινήσουν με προβάδισμα (+4). Οι φιλοξενούμενοι μπορούν άνετα να σκέφτονται τη νέα σεζόν στην κορυφαία τοπική κατηγορία. Σε αυτή την έξοδο τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν με νέα πρόσωπα.

Αργεντινή Καρδίτσας – Προδρομιακός

Οι γηπεδούχοι μετά την αποχώρηση του Άρη Φίλιας, έχουν μια ευκαιρία μέσω των μπαράζ να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Αγνοούν τη χαρά της νίκης αρκετές εβδομάδες και θέλουν να φτάσουν σε αυτή έστω και την τελευταία αγωνιστική, για λόγους καθαρά ψυχολογίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι παντελώς αδιάφοροι και πλέον έχουν το μυαλό τους στην επόμενη μέρα. Ο Προδρομιακός πέτυχε τον βασικό του στόχο και μάλιστα εύκολα.

Αστέρας Δασοχωρίου – Αετός Καλλιφωνίου

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής, αυτό στο Δασοχώρι. Ντέρμπι νεοφώτιστων, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη περιμένοντας απώλεια του Θεσσαλικού και της ΑΕΚ, για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Στην απέναντι μεριά οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να μην χάσουν με σκοπό να κρατήσουν ό,τι και να γίνει την 13η θέση. Έχουν δύσκολη αποστολή όμως και ισχυρό κίνητρο.

Ελπίδα Αγίου Γεωργίου – ΑΟ Φύλλου

Ματς τελικός για την Ελπίδα. Οι “πράσινοι” θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΟΦ, για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία χωρίς περιπέτειες με μπαράζ. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι ποιοτικός και το ματς κρύβει κινδύνους, όμως οι γηπεδούχοι το θέλουν πιο πολύ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν στο νου τους τα play off. Από κει θα παλέψουν για να επιστρέψουν στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου έχοντας αβάντα (+4).

Θεσσαλικός Ματαράγκας – ΑΕ Μουζακίου

Για το τρίποντο “καίγεται” ο Θεσσαλικός κόντρα στην ΑΕΜ, προκειμένου να εξασφαλίσει την 3η θέση (δίνει 2 πόντους στα μπαράζ ανόδου). Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις το κίνητρο παίζει κομβικό ρόλο. Σύμμαχος για τους “νερατούρι” είναι η έδρα. Οι “κιτρινόμαυροι” από τη μεριά τους μετά τη νίκη – ανατροπή επί του Δασοχωρίου “κλείδωσαν” την παραμονή. Μπορεί η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου να δυσκολεύτηκε όμως πέτυχε τον αρχικό της στόχο. Τη νέα σεζόν μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά. Άλλωστε, εκπροσωπεί μια μεγάλη ποδοσφαιρική περιοχή.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Έκθεση ζωγραφικής της Χάϊδως Καφφέ στο Μουζάκι

Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάϊδως Καφφέ στο Μουζάκι

Next Article

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακιου και Προέδρου της ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Γιώργου Κωτσου για την Ημέρα της Μητέρας

Related Posts