Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τέσσερις συλλήψεις σε Τρίκαλα, Λάρισα για κατοχή χύμα αφορολόγητου καπνού και ναρκωτικών

Τρίκαλα
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη χθες (31-05-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Τρικάλων, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (5.421) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (31-05-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 19 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (31-05-2016) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ για παράβαση του νόμου περί επιταγών.


Λάρισα
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (31-05-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα βαμβάκι εμποτισμένο με μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ναρκωτικά δισκία και ένα κουταλάκι με υπολείμματα ηρωίνης.

Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article

Τελετή λήξης της 8ης Φοιτητικής Εβδοµάδας του ΤΕΙ Θεσσαλίας - Πρόγραμμα

Next Article

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλία

Related Posts

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”
Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…