Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τέσσερις συλλήψεις στην περιοχή της Μαγνησίας

astynomia slide 2019

  1. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Σκιάθου
    Συνελήφθησαν, σήμερα (14-08-2019) το μεσημέρι στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 28χρονος και ένας 21χρονος, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.
  2. Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Βόλο, κατηγορούμενα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
    Κατασχέθηκαν (500) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και δύο κιλά αφορολόγητου καπνού Συνελήφθησαν, σήμερα (14-08-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 51χρονος και μία 62χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 51χρονο έξω από μεταφορική εταιρεία και την 62χρονη έξω από υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.), αντίστοιχα, να έχουν παραλάβει και να κατέχουν συνολικά (500) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και δύο κιλά αφορολόγητου καπνού.

    Όπως εξακριβώθηκε, οι προαναφερόμενες ποσότητες αφορολόγητου καπνού απεστάλησαν ταχυδρομικώς από δύο συνεργούς τους που αναζητούνται.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article
aemouzakiou logo

ΑΕ Μουζακίου: Ασφάλισε τα γκολ ποστ με Θ. Τσιαντούλα!

Next Article
odiki asfaleia magnhsia 4

Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας από αστυνομικούς στη Μαγνησία

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”