Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τέλη Ιανουαρίου η επιστροφή του Mega στις οθόνες μας

mega chanel

 

Στα τέλη του τρέχοντος μήνα αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη το σήμα του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού, που έχει γράψει τη δική του (ξεχωριστή) ιστορία στα δρώμενα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Αυτή την εβδομάδα επικυρώθηκε και επισήμως από το Πρωτοδικείο Αθηνών η πράξη του πλειστηριασμού που ανέδειξε ως υπερθεματιστή την εταιρεία Alter Ego του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Επρόκειτο για μια τυπική διαδικασία, η οποία ωστόσο δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στο νέο ξεκίνημα του Mega.

Όλο αυτό το διάστημα, οι επιτελείς του Μεγάλου Καναλιού τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου μέχρι τα τέλη του μήνα να παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξεχωριστό (και άκρως ανταγωνιστικό) προϊόν. Εκ των πραγμάτων, τα στελέχη που «τρέχουν» το τηλεοπτικό project του Mega επενδύουν πολλά στην ταινιοθήκη του καναλιού, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές, και δη στα δυναμικά κοινά.

Παράλληλα με τον πλούτο του Μεγάλου Καναλιού, μεγάλο βάρος πέφτει και στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, που διαχρονικά αποτελούσε σημείο αναφοράς για το ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιτελείς του Mega σχεδιάζουν δύο άκρως ανταγωνιστικά δελτία ειδήσεων, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλονται στις 14:00 και στις 20:00. Το κεντρικό δελτίο, ως γνωστόν, θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Εκτός από τις ειδήσεις, στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνεται και πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και απογευματινό ενημερωτικό μαγκαζίνο. Από εκεί και πέρα, τόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όσο και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου θα ενταχθούν διάφορα talk shows.

Τέλος, μεγάλη βαρύτητα θα πέσει και στις αθλητικές εκπομπές, όπου ήδη έχουν αρχίσει να στελεχώνονται από πολύ καλούς και γνωστούς δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ.

πηγή: dimosio.gr




Total
0
Shares
Previous Article
eforia rithmiseis

Εφορία: Ανοίγει η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των 24-48 δόσεων

Next Article
Αναβίωσε το έθιμο των Ρογκατσαραίων στο Παλαιοχώρι

Αναβίωσε το έθιμο των Ρογκατσαραίων στο Παλαιοχώρι