Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σ.Π.Ορ.Τ.: Κοπή της πίτας με χιόνια στον Ελληνόπυργο Μουζακίου

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Πεζοπορίας Τρικάλων (Σ.Π.Ορ.Τ.) παρουσία δεκάδων μελών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ένα καραούλι του Θεσσαλικού κάμπου στον λόφο του Αγίου Αθανασίου στον Ελληνόπυργο Μουζακίου υπό χιονόπτωση .

– Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου νέου Ανδρέα Μπλούτσου που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στις 20.12.2015 στην Αθήνα όπου σπούδαζε , μόλις στο 21ο έτος της ηλικίας του και που ήταν ορειβάτης του Συλλόγου από τα παιδικά του χρόνια .

– Μεταφέρθηκε ο χαιρετισμός του απόντος προέδρου στα μέλη για Καλή & Δημιουργική Χρονιά .

– Ανακοινώθηκε και διανεμήθηκε το έντυπο του νέου Προγράμματος 2016 και εκφράστηκαν ευχαριστίες στους χορηγούς του που είναι οι γαλακτοβιομηχανίες «Όλυμπος» , «Τρίκκη» και το κατάστημα υποδημάτων «jabik» .

– Ανακοινώθηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα (site) του Συλλόγου και εκφράστηκαν ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο Μαρολαχάκη που την επανασχεδίασε εκ βάθρων .

– Ανακοινώθηκε η δημιουργία «Αναρριχητικής Ομάδας» με υπεύθυνο τον Δημήτρη Γιαννούλα .

–   Εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους δωρητές ορειβατικού εξοπλισμού ο οποίος κληρώθηκε και που είναι τα καταστήματα στρατιωτικού & ορειβατικού εξοπλισμού Σωτήρη Σιάτρα και Αλέξανδρου Τζιώρα , το κατάστημα νεωτερισμών Τριανταφύλλου και το ΤΕΕ (Δημήτρης Γιαννούλας) .

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές και γλυκίσματα .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις Τρικαλινές βιομηχανίες «ΨΥΓΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ» , «ΤΡΙΚΚΗ» , «ΟΛΥΜΠΟΣ» για τα ποτά που πρόσφεραν  στους συμμετέχοντες .


Pita10 Pita14 Pita15 Pita21


Τα νέα του Συλλόγου 

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας μπορείτε να πάρετε κάθε Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου – Ομήρου 5 (κάτω από το ΚΑΠΗ) ή στο τηλέφωνο 24310 72077.
Πληροφορίες και υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.trikalasport.gr και στο facebook .




Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων  

Next Article

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ