Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σ. Κουλοκτσής: Η νίκη της Κυριακής θα είναι εκκωφαντική

Μήνυμα νίκης και για τον ίδιο έστειλε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου
Σ. Κουλοκτσής: Η νίκη της Κυριακής θα είναι εκκωφαντική

 

Μήνυμα νίκης και για τον ίδιο έστειλε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου

Σημειώθηκε το αδιαχώρητο στην ομιλία του

Ήταν μια συγκέντρωση νίκης που θύμιζε παλαιότερες εποχές μεγάλης συμμετοχής του κόσμου σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κατάφερε σε μια «δύσκολη» εποχή και κινητοποίησε τους πολίτες. Η υποψηφιότητα του με τη Ν.Δ. έχει στείλει μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση και αυτό πλέον είναι μια γενικευμένη αίσθηση που υπάρχει από τη μια άκρη του Νομού στη άλλη. Η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη που πολύς κόσμος έμεινε για ώρα περιμένοντας στο πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου, μέχρι να έρθει η στιγμή να μπορέσει να χαιρετήσει από κοντά τον κ. Κουλοκτσή.

Ο υποψήφιος βουλευτής φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους πολίτες που τον τιμούν με την παρουσία τους και με την μεγάλη τους αγάπη. «Όταν πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησα αυτό το ωραίο ταξίδι δεν περίμενα πραγματικά ότι θα συναντήσω τόσο μεγάλη αγάπη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι και εγώ με τον τρόπο μου θα επιστρέψω αυτά τα θερμά αισθήματα» είπε χαρακτηριστικά. Ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. βουλευτής πραγματοποίησε μια εξαιρετική ομιλία αναφερόμενος τόσο στα γενικότερα προβλήματα του τόπου αλλά και εστιάζοντας σε ζητήματα που σχετίζονται με την Καρδίτσα και τους ανθρώπους της. Ξεχωριστές αναφορές έκανε ο κ. Κουλοκτσής σε ζητήματα που αφορούν στο μικρομεσαίο εμπόριο και τις επιχειρήσεις, στους αγρότες, στο χώρο της υγείας, στο χώρο της παιδείας κ.λπ. Στην ομιλία του υπήρξαν στιγμές που οι συγκεντρωμένοι διέκοπταν με χειροκροτήματα ενώ στο τέλος είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για την παρουσία του και την προσωπικότητα του. Εξάλλου η αισιοδοξία για νίκη της παράταξης αλλά και για την εκλογή του κ. Κουλοκτσή ως μέλος του κοινοβουλίου ήταν διάχυτη.

Η ομιλία

Ο κ. Κουλοκτσής στην ομιλία του μίλησε για τις αποτυχημένες πολιτικές που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ συγχρόνως εξήγησε γιατί η Νέα Δημοκρατία αποτελεί  τη μόνη σοβαρή πολιτική επιλογή που έχει ο τόπος. Για τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του κατέστρεψαν τη χώρα. Δεν προχώρησαν τις επενδύσεις που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ., έφτιαξαν νόμους γραφειοκρατικούς που σκοτώνουν την επιχειρηματικότητα, γκρέμισαν αντί να χτίσουν στο χώρο της παιδείας και της υγείας. Κοιτάξτε τι γίνεται στα Πανεπιστήμια. Κοιτάξτε τι έκανε ο υπουργός παιδείας κ. Γαβρόγλου με την υποτιθέμενη πανεπιστημιακή μεταρρύθμιση που αποδείχτηκε πανεπιστημιακό γκρέμισμα. Για τον τόπο μας, όπως όλοι ξέρουμε, ο νόμος Γαβρόγλου ήταν καταστροφικός. Μας αφαίρεσε τις καλύτερες σχολές και άλλες τις υποβάθμισε τελείως».  Όμως αναφορά έκανε και για τη κακή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας. «Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ στον τομέα που με αφορά και γνωρίζω πολύ καλά λόγω του επαγγέλματός μου. Και δεν είναι άλλος από την υγεία. Ορμώμενος από την πρωινή μου επίσκεψη στο νοσοκομείο θα ήθελα να σας πω ότι σε όποια θέση και αν βρίσκομαι, ένα μεγάλο μέρος των προσπαθειών μου θα αφιερωθούν στην ενίσχυση των δομών υγείας στον νομό μας, ώστε οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν. Και αυτό θα γίνει με το να ενισχυθεί το νοσοκομείο μας με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, με το να ανανεωθεί ο ιατροτεχνολογικός – μηχανολογικός εξοπλισμός με σύγχρονα μηχανήματα. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα γερασμένο κτηριακό συγκρότημα που στεγάζεται το νοσοκομείο και αυτό θα πρέπει να ανακατασκευαστεί. Τέλος τα κέντρα υγείας και τα αγροτικά ιατρεία, θα πρέπει να ενισχυθούν ώστε να μην υπάρχει συμφόρηση περιστατικών στο νοσοκομείο.   Κυρίες και Κύριοι  εάν αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο είναι σε λειτουργία, οφείλεται στις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού» κατέληξε ο κ. Κουλοκτσής.

Ο υποψήφιος βουλευτής στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη Νέα Δημοκρατία. Όπως είπε: «Το μήνυμα που έστειλαν οι Έλληνες πολίτες στις Ευρωεκλογές στον κ. Τσίπρα και στην παρέα του ήταν εκκωφαντικό. Και το μήνυμα που θα στείλουν στις εκλογές της Κυριακής θα είναι ακόμη πιο δυνατό. Η Ν.Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έρχεται. Η παράταξη μας και πάλι,  ας μου επιτρέψετε τη φράση, «θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά». Με συγκεκριμένο πρόγραμμα, που απαντά στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τη χώρα. Η Ν.Δ. όλο αυτό το διάστημα απέφυγε την  υποσχεσιολογία. Θα μας ήταν εύκολο να υποσχόμαστε τα πάντα στους πάντες. Ωστόσο αυτό δεν είναι υπεύθυνη στάση. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει πως εννοεί αυτά που λέει και έχει την ικανότητα να τα εφαρμόσει».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει το κόμμα του για την δημιουργία επενδύσεων και για ανάκαμψη της οικονομίας. Κεντρική θέση σε όλα αυτά καταλαμβάνει η  μείωση της φορολογίας για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις. Επίσης έμφαση δίνει η Ν.Δ. στη απλοποίηση των διαδικασιών για επενδύσεις καθώς και στην παροχή κινήτρων.

Ο κ. Κουλοκτσής στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε και στη δική του υποψηφιότητα. Μεταξύ άλλων είπε: «Σ´ αυτό το δύσκολο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον που μας έχει φέρει  ο ΣΥΡΙΖΑ θέλω να σας διαβεβαιώσω και μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι όπως εσείς είστε τώρα δίπλα μου έτσι και εγώ θα είμαι δίπλα σας και μετά τις 7 Ιουλίου χωρίς υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα.

Όπως έδωσα τον όρκο του Ιπποκράτη για την επιστήμη μου έτσι και απόψε εδώ σας κοιτάζω στα μάτια και θέλω να σας δώσω έναν άλλο όρκο ότι είμαι ένας από εσάς και θα παραμείνω και στη συνέχεια μαζί με εσάς. Αυτό απόψε θέλω να το συνυπογράψουμε όλοι μαζί με το μελάνι της καρδιάς μας. Όπως αρχικά αναφέρθηκε στο βιογραφικό μου επιτρέψετε μου να ξανατονίσω ότι συμμετείχα στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ από την αρχή της δημιουργίας του, μια σημαντική πολιτική καινοτομία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης μετά από τόσες μέρες περιοδειών και συνεχούς επαφής με όλους εσάς τους συμπολίτες μου έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αξίζει διπλά να προσπαθήσω για αυτό τον υπέροχο τόπο και τους ανθρώπους του. Διότι οι άνθρωποι αυτού του τόπου θέλουν και τους αξίζουν νέα πρόσωπα με νέες ιδέες για να τους εκπροσωπήσουν στη βουλή. Επίσης εκείνο που ξέρω είναι ότι όπου έχω βρεθεί και έχω σταθεί μέχρι στιγμής, εισπράττω την αγάπη του κόσμου και μια μεγάλη αποδοχή. Όπως αποδείχθηκε περίτρανα απόψε εδώ που όλοι εσείς με τιμάτε με την παρουσία σας. Προσωπικά προσβλέπω στην δικιά σας βοήθεια μέσω της ψήφου σας και μέσω της ψήφου των οικογενειών σας και των φίλων σας.  Ετσι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βγάλουμε την Καρδίτσα και τη χώρα από το τέλμα του την οδήγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας ευχαριστώ για την εδώ δυναμική παρουσία σας, σας καλώ να στείλετε το μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση και σας διαβεβαιώνω ότι η νίκη που έρχεται είναι μεγάλη με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλή ψήφο και με τη νίκη»!

kouloktsis sotiris 1

kouloktsis omilia 2

kouloktsis omilia 3

kouloktsis omilia 4

kouloktsis omilia 6

kouloktsis omilia 7




Total
0
Shares
Previous Article
a058fbdccc1516ca251b58a1d0cebfd9

Γ. Κωτσός: Πρέπει να οργανωθούμε διοικητικά και παραγωγικά για να γίνουμε ανταγωνιστικοί!

Next Article
anka emporikos syllogos sofades

Αναβάλλεται η εκδήλωση για το Leader στους Σοφάδες