Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης μεταξύ του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Παιδείας με Διευθυντές σχολείων

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης μεταξύ του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Παιδείας, Ευαγγέλου Αλέκου, των Διευθυντών των Σχολείων της Α’ θ μιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ Πύλης κ. Αθανασίου Γιαννοτάκη, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης Σωτήρη των Αντιδημάρχων Αθλητισμού, Έργων, Άρη Τζάνη και Σωτήρη Χατζή.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αλέκος καλωσόρισε τους συναδέλφους Διευθυντές τονίζοντας η σημερινή συγκέντρωση, έχει σαν πρώτο σκοπό την γνωριμία μεταξύ μας, και την συζήτηση πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σχολεία του Δήμου μας.

Τοποθέτηση έκανε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύλης κ. Σωτήρης Αγγέλης, επισημαίνοντας αν και τα οικονομικά του Δήμου είναι σε δύσκολη καμπή θα κάνουμε ότι μπορούμε σαν Δήμος για την επίλυση των προβλημάτων.

Ανάλογη παρέμβαση έκανε και ο Αντιδήμαρχος Έργων Σωτήρης Χαντζής λέγοντας και αυτός ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης στα Σχολεία. Κατόπιν οι Διευθυντές κατέθεσαν και αυτοί σε γενικές γραμμές τα προβλήματα των Σχολείων, που ήταν κυρίως κτιριακά.

Ενώ για τα λειτουργικά έξοδα δεν υπάρχει πρόβλημα.

dimotiko-simvoulio-pyli-2

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ψεκασμός στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πύλης

Next Article

Πληγείσες καλλιέργειες στο Δήμο Σοφάδων επισκέφτηκε ο Επόπτης του ΕΛΓΑ

Related Posts