Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύλληψη 59χρονου για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθη, χθες (17-03-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι όπως εξακριβώθηκε από αρμόδιο τεχνικό συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., παραβιάζοντας ο ίδιος τον μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος οικίας, ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου και προβαίνοντας σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίων, κατάφερε να επιτύχει την παράνομη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, απροσδιόριστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας, χωρίς να καταγράφεται από τον εν λόγω μετρητή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες (17-03-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 79 και 71 ετών, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχαν χωρίς την απαιτούμενη άδεια και χωρίς να λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα φύλαξής τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (17-03-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (17-03-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα τσιγαριλίκι με ποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Αναβλήθηκε η ημερίδα της ΠΕΔ για το θρησκευτικό - προσκυνηματικό τουρισμό

Next Article

Συνελήφθησαν δύο νεαροί 22 και 24 ετών με πάνω από 800 γραμμάρια κάνναβης

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…