Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύλληψη πανελλήνιας εμβέλειας από το Α.Τ. Μουζακίου

Μεγάλη επιτυχία για το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα – Τον έψαχνε η αστυνομία στην μισή Ελλάδα

Συνελήφθη σήμερα ημεδαπός ο οποίος πρόσφατα κατάφερε να εξαπατήσει συντοπίτες μας, αποσπώντας τους κατά διαστήματα σημαντικό χρηματικό ποσό, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας στη Γερμανία. Τις προηγούμενες ημέρες, στις μεταξύ τους επαφές, ο δράστης ζήτησε να του στείλουν επιπλέον χρήματα στη Θεσσαλονίκη, όμως οι παθόντες αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά και απευθύνθηκαν σε αστυνομικούς του Α.Τ. Μουζακίου, οι οποίοι μετά από έρευνες διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος ημεδαπός διώκεται με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων και καταζητείτο σε τουλάχιστον πέντε νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Στη συνέχεια προσημειώθηκαν στο Α.Τ. Μουζακίου τα χαρτονομίσματα από το ποσό που ζήτησε ο δράστης και σε συννενόηση με αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” την ώρα της παραλαβής των χρημάτων.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Μουζακίου, όπου και κρατείται, για να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Καρδίτσας.

Θεωρείται βέβαιο πως ο συγκεκριμένος ημεδαπός εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, έτσι αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απευθυνθεί στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.




Total
0
Shares
Previous Article

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που καλλιεργούσε και διακινούσε συστηματικά μεγάλες ποσότητας κάνναβης 

Next Article

Άτυχη η ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας στη 2η αγωνιστική