Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύλληψη δυο 26χρονων στην περιοχή των Τρικάλων

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενοι για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παραβίασης του Δασικού Κώδικα, του νόμου περί όπλων, καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.


Συνελήφθησαν, σήμερα (16-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο 26χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παραβίασης του Δασικού Κώδικα (νομοθεσία περί θήρας), του νόμου περί όπλων, καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, χθες (15-06-2017) το βράδυ, οι δράστες μετέβησαν σε αγροτική τοποθεσία της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων προκειμένου να ενεργήσουν από κοινού παράνομη θήρα αγρόχοιρων.

Κατά τη διέλευση αγριόχοιρων από το σημείο, έβαλαν προς αυτούς, πλην όμως κάποιες βολές εξοστρακίστηκαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός 26χρονου στην κοιλιακή χώρα και το δεξί του πόδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στην κατοχή των δύο 26χρονων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, επτά κυνηγετικά φυσίγγια, καθώς και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article

Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στον Δήμο Τεμπών Λάρισας

Next Article

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε άλλη μια σχολική χρονιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου