Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύλληψη αλλοδαπού στα Τρίκαλα για την μεταφορά τριών παράτυπων αλλοδαπών

από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας τριών παράτυπων αλλοδαπών

Συνελήφθη στις (06-05-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 57χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τρεις παράτυπους αλλοδαπούς.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί κατελήφθη ο 57χρονος να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας τρεις αλλοδαπούς, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 23 και 22 ετών και μία 30χρονη υπήκοο Ρωσίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 57χρονος παρέλαβε τους τρεις αλλοδαπούς μεσημβρινές ώρες χθες από περιοχή του Νομού Φλώρινας, με σκοπό να τους μεταφέρει στη Λαμία, χωρίς χρηματική αμοιβή.

Επιπλέον, οι δύο μεταφερόμενοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, επέδειξαν, κατά τον έλεγχο, διαβατήρια με πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Το προαναφερόμενο όχημα και τα δύο διαβατήρια κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων.

Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

Next Article

Ο ανεκδιήγητος κ. Φίλης - Διαλύουν τα πάντα