Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σωτ. Κουλοκτσής: Η Ν.Δ έρχεται για να αλλάξει παράδειγμα, έρχεται να αλλάξει τη χώρα

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας
kouloktis periodeies

 

Η Ν.Δ έρχεται για να αλλάξει παράδειγμα, έρχεται να αλλάξει τη χώρα

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Σωτ. Κουλοκτσής

Στα ορεινά αλλά και στα πεδινά της Καρδίτσας βρέθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο υποψήφιος βουλευτής κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής συνέχισε την καθημερινή του επαφή με τους συμπολίτες, με στόχο να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους. Οι επισκέψεις του στα χωριά της Καρδίτσας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς παντού συναντά οικεία πρόσωπα και συζητούν τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

«Κάτι πρέπει να γίνει με εμάς τους συνταξιούχους» του λέει ένας ηλικιωμένος στην ορεινή ζώνη. Αλλά και στα πεδινά, τα θέματα που κυριαρχούν είναι η κακή οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών, το πρόβλημα της ανεργίας, ιδιαίτερα στους νέους, τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

«Προφανώς δεν ερχόμαστε ως θαυματοποιοί. Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολη» λέει στις τοποθετήσεις του ο κ. Κουλοκτσής. Ωστόσο επισημαίνει ότι με τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει ελπίδα για τη χώρα. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να κάνει ρήξεις με όλο εκείνο το στρεβλό παρελθόν που έχει εγκαθιδρυθεί από διάφορες ομάδες και συμφέροντα στη χώρα και δεν αφήνουν τίποτα το θετικό, τίποτα το ελπιδοφόρο να πάει μπροστά. Η χώρα χρειάζεται να αλλάξει σελίδα, χρειάζεται να αλλάξει παράδειγμα. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να κυβερνήσει τη χώρα αποτελεσματικά και με τη σκέψη του στους πολλούς. Για να συμβούν όλα αυτά η χώρα χρειάζεται μεταξύ άλλων ισχυρή ανανέωση του πολιτικού της προσωπικού. Με τα ίδια πρόσωπα δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά. Εξάλλου για αυτό ο πρόεδρος μας έκανε την επιλογή να ανανεώσει σημαντικά τις λίστες του κόμματος και να προτάξει νέους ανθρώπους, επιστήμονες, καταξιωμένους επαγγελματικά, που δεν ψάχνουν αξιώματα, ούτε έχουν ως αυτοσκοπό την εξουσία, ούτε είναι επαγγελματίες της πολιτικής» υπογραμμίζει ο κ. Κουλοκτσής.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που τίθενται από τους συμπολίτες μας υπογραμμίζει πως η Ν.Δ. έρχεται με συγκεκριμένο και απολύτως ρεαλιστικό πρόγραμμα να κυβερνήσει τη χώρα και να δώσει λύσεις:

«Εμείς δεν υποσχόμαστε πολλά. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Λέμε συγκεκριμένα πράγματα για τους συνταξιούχους μας, για τους αγρότες μας, για το χτύπημα της ανεργίας και για τη βελτίωση της οικονομίας. Δεν λέμε ότι θα βαράμε τον ζουρνά και θα χορεύουν οι αγορές, όπως έλεγε ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Λέμε ότι θα είμαστε μέσα στις αγορές για να φέρνουμε οφέλη για τη χώρα μας και να καταγράφουμε νίκες και όχι ήττες» επισημαίνει ο κ. Κουλοκτσής.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνεχίζει τις περιοδείες του στις κοινότητες της Καρδίτσας. Εξάλλου κάθε πρωί 12 με 2 δέχεται στο πολιτικό του γραφείο επί της Σταμούλη 3, στον 1ο όροφο (απέναντι από την είσοδο του Αγ. Κων/νου).

kouloktsis sotiris 1

kouloktis periodeies

kouloktis periodeies 2




Total
0
Shares
Previous Article
Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψ. Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα

Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψ. Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα

Next Article
Τρίκαλα: Με απίστευτο κέφι και πολύ χορό το 35ο Αντάμωμα των Βλάχων

Τρίκαλα: Με απίστευτο κέφι και πολύ χορό το 35ο Αντάμωμα των Βλάχων