Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συσπειρωμένη προχωρά η Αναγέννηση Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/8), στα γραφεία της Αναγέννησης Καρδίτσας, κοινή σύσκεψη των προέδρων της ΠΑΕ, του ΑΣ κ.κ. Μπούρμπου και Κατσίκη του γενικού διευθυντή κ. Ραχαβέλια και εκπροσώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης.

Το παρών έδωσαν απο το ποδοσφαιρικό τμήμα οι εκπρόσωποι της τεχνικής ηγεσίας κ.κ. Μάγγος και Μπουντόλος και οι ποδοσφαιριστές κ.κ. Μπιτέλης, Τζέκος, Δημόπουλος, Κουτσόπουλος, Κισκαμπάνης, Γεωργαντζάς και Κοντός.

Αντικείμενο της συζήτησης είναι τα όσα θλιβερά συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες που έπληξαν την εικόνα του συλλόγου και αυτό που προέκυψε μετά απο συζήτηση αρκετής ώρας ήταν μια πρωτοφανής συσπείρωση όλων των εκφράσεων της ομάδας.

Καταρχήν άπαντες δήλωσαν τη θερμή συμπαράστασή τους στον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Μπούρμπο για την δολιοφθορά που υπέστη το αυτοκίνητό του στο φιλικό με τη Λάρισα, για τα συνθήματα που άκουσε έξω απο το Στάδιο και στη συνέχεια την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν ενωμένοι την προσπάθεια.

Άπαντες διατράνωσαν την πρόθεσή τους να μην ανεχθούν από εδω και στο εξής το παραμικρό εις βάρος του συλλόγου ή και μελών του.

Το μήνυμα που βγήκε επίσης από τη σύσκεψη είναι να γίνει προσπάθεια απ’ όλους ώστε να αγκαλιάσει όλος ο κόσμος την ομάδα να σταθεί δίπλα της και να τη στηρίξει μαζικά.

anagennisi karditsas_3

Στο τέλος της σύσκεψης εκδόθηκε και μια περιεκτική ανακοίνωση που τονίζει τα εξής:

«Με αφορμή τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν εις βάρος του Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννησης Καρδίτσας και των εκφράσεών του:

Διάρρηξη και κλοπή στις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου μας “Γεώργιος Μπαζής” στο Σταυρό.

Επίθεση και αψιμαχίες με φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε φιλικό μάτς στο δρόμο έξω απο το Δημοτικό Στάδιο.

Υβριστικά συνθήματα, επίθεση και δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπούρμπου.

ΟΛΟΙ εμείς που υπηρετούμε την Αναγέννηση από οποιαδήποτε πόστο δηλώνουμε και διατρανώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις:

Την απερίσπατη πίστη μας στην Αναγεννησιώτικη Ιδέα…

Την πλήρη ομόνοια και συνεργασία ολων των τμημάτων και εκφράσεων του Συλλόγου μας.

Την πλήρη καταδίκη οποιασδήποτε ενέργειας στρέφεται εναντίον του συλλόγου και μελών του από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται.

Προσηλωμένοι στην ιδέα της Αναγέννησης, στο δύσκολο αλλά εμπνευσμένο έργο που συντελείται, προχωράμε συσπειρωμένοι και θεωρούμε εκτός οποιονδήποτε θα λειτουργήσει ενάντια στο σύλλογο.

Η ομάδας μας τις επόμενες ημέρες θα πάρει, για μία ακόμη φορά, πρωτοβουλίες για να θωρακιστεί η ομόνοιά της.

Δεν περισσεύει κανένας Αναγεννησιώτης απο την προσπάθεια, και τους καλούμε όλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξουν με θέρμη».

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΣ

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

anagenisi-karditsas




Total
0
Shares
Previous Article

Νίκη με 2-0 για την ΑΣΑ σε ένα ακόμη φιλικό

Next Article

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Φτάνει πια με την καταστροφολογία

Related Posts