Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συντήρηση Τμημάτων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων

 

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργο ενός εκατ. ευρώ

Κώστας Αγοραστός: «Βελτιώνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να παράγει έργο και να παρεμβαίνει σε τομείς που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών, στη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με τη σύμβαση προϋπολογισμού ενός εκατ. ευρώ που υπογράψαμε, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων, αποκαθιστώντας φθορές που έχει υποστεί είτε από την πολυχρησία, είτε από τις καιρικές συνθήκες».

Αντικείμενο του έργου  είναι εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, σήμανσης, ασφάλειας, οδοστρωσίας και ασφαλτικών καθώς και ερεισμάτων σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου. Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία διενήργησε και τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.




Total
0
Shares
Previous Article

Δύο έργα προϋπολογισμού 388.000 ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας

Next Article

Συναυλία του STARmata Band στο αθλητικό πάρκο Καρδίτσας