Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζεται το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του Mouzaki Palace

Σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου στις 9:30μ.μ στο Μουζάκι Palace

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «UNDERCOVER BAND» ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 στις 9:30 το βράδυ για τέταρτη ημέρα στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του Mouzaki Palace το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας. Μετά τις εντυπωσιακές σολιστικές συναυλίες και ρεσιτάλ της Ιταλίδας Eloisa Cascio, του Σέρβου Vladimir Milosevic, του αφιερώματος στη Γαλλική Μουσική, της Χορωδίας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ», της ορχήστρας “Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα” υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παγγούρα και της καταπληκτικής Ιταλίδας πιανίστριας Fernada Damiano που μάγεψε με το ρεσιτάλ πιάνου, το Φεστιβάλ συνεχίζεται με Ορχήστρες και σολίστ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ρεσιτάλ βιολιού της νοτιοκορεάτισας Juhui Choi την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 στις 21:15 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη.

Το ίδιο βράδυ στην πλατεία Δικαστηρίων το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη με την εμφάνιση της μπάντας UNDERCOVER BAND σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει Swig, Latin, Funk, Jazz, Soul,Blues.

Για αρκετές μέρες η Καρδίτσα γίνεται το κέντρο μιας πλούσιας πνευματικής και καλλιτεχνικής ζύμωσης, προσφέροντας στους πολίτες εκδηλώσεις πολύ υψηλού επιπέδου.

Για πρώτη φορά το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα Φορέων και Παραγόντων του Δήμου Μουζακίου πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων στο Μουζάκι.

Μια μοναδική βραδιά με Swing, Juzz, Funk, Soul, Latin, Blues και ότι άλλο προκύψει από τη μουσική τους φαντασία θα παρουσιάσουν οι undercover band σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 στις 9:30 το βράδυ στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου MOUZAKI PALACE.

Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας διαθέτει ένα κανονισμό μοναδικό για τα παγκόσμια χορωδιακά δεδομένα με τον οποίο προβάλλεται διεθνώς η μουσική μας κληρονομιά, γιατί εξασφαλίζει την ταυτόχρονη πραγματοποίηση πολλών πρώτων εκτελέσεων κατόπιν παραγγελίας σε Έλληνες και ξένους συνθέτες βοηθώντας έτσι την σύγχρονη δημιουργία. Ακόμη εξασφαλίζει ένα πολύ μεγάλο αριθμό εκτελεστών, που έρχονται από κάθε γωνιά της Ευρώπης και της οικουμένης.

Το 33ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας είναι αφιερωμένο στους κορυφαίους συνθέτες Cipriano de Rore (1515-1565) για τα 500 χρόνια από τη γέννησή του, Antoine Brumel (1460-1515) για τα 500 χρόνια από το θάνατό του, Alexander Glazunov (1865-1936) για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του και Jean Sibelius (1865-1957) για τα 150 χρόνια από τη γέννησή του.

Για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης συμβάλλουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (Περιφέρεια Θεσσαλίας) ο Δήμος Καρδίτσας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδιών.

Το Φεστιβάλ παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Kostalas

UnderCover afisa templateΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ UNDERCOVER BAND:

Οι UnderCover δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Κάπου εκεί άρχισαν να μπλέκονται ο Χιώτης και ο Πλέσσας με τον Stevie Wonder, η Caro Emerald να κάνει παρέα με την Τζένη Βάνου και στο βάθος ο Nat King Cole να χαμογελάει.

Το συγκρότημα έχει έδρα το Βόλο και από εκεί ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Boogie Belgique, Wedding Singers, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου, Opera Chaotique, Μαριέττα Φαφούτη κ.α. Κάθε τους ζωντανή εμφάνιση αποτελεί και μια μουσική έκπληξη για τα αυτιά και τα μάτια των θεατών, αφού προσφέρουν αγαπημένα τραγούδια με ένα τελείως διαφορετικό περιτύλιγμα.

Αυτό τον καιρό οι UnderCover Band βρίσκονται στη δημιουργική διαδικασία σύνθεσης του πρώτου τους album. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά χαρούμενα αλλά κ αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing, η funk, με πολλά jazz στοιχεία, διατηρώντας συνεχώς έντονη την vintage αισθητική.

Πρόκειται, για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται το ρετρό στοιχείο επιμελώς και κυριαρχεί σχεδόν σε όλες τις εκτελέσεις των τραγουδιών που διασκευάζουν, αλλά και στις δικές τους δημιουργίες. Αμφιταλαντεύονται πατώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, δημιουργώντας πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστά κομμάτια προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν.

Οι UNDERCOVER είναι οι:

Σοφία Νάσσιoυ (τραγούδι)
Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα, τραγούδι)
Θανάσης Γατής (κλαρινέτο, σαξόφωνο)
Κώστας Χαλάτσης (μπάσο)

under cover band




Total
0
Shares
Previous Article

Με επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας στα Τρίκαλα

Next Article

O Dj Thodoris Triantafillou στο La Luna Night Club στο Μουζάκι Καρδίτσας, την Tρίτη 21 Ιουλίου

Related Posts