Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζεται η ενημέρωση των μελών και φίλων της ΕΣΕΚ για την πορεία του συνεταιρισμού

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών και φίλων, η Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας (ΕΣΕΚ) συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά της στον τομέα της επικοινωνίας με την πέμπτη κατά σειρά συνάντηση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (22/3) στις 19:00 σην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Σοφάδων.

Το παρόν έδωσαν αφενός μεν το διοικητικό και το εποπτικό συμβούλιο του συνεταιρισμού, αφετέρου δε τα μέλη και φίλοι της ΕΣΕΚ όπως και ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος Αθανάσιος. Το κυρίαρχο θέμα ήταν η λειτουργία της μονάδας, η οποία βρίσκεται στο 6ο χλμ Καρδίτσας – Κέδρου. Επίσης προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό των εγκαταστάσεων της μονάδος και της παραγωγικής διαδικασίας μετατροπής της πρώτης ύλης σε pellet αρίστης ποιότητας. Έμφαση δόθηκε και στις προοπτικές του συνεταιρισμού στα πλαίσια της νέας νομοθεσίας περί ενεργειακών κοινοτήτων όπου διακρίνονται δυνατότητες συνέργειας μεταξύ των δήμων και της ΕΣΕΚ σε θέματα όπως η παραγωγή ενέργειας με ενεργειακό συμψηφισμό. Επί των ανωτέρω διατυπώθηκαν γόνιμες απόψεις και κατατέθηκαν ουσιαστικές προτάσεις από τα μέλη και τους φίλους του συνεταιρισμού.

Κοινή συνισταμένη όλων των συναντήσεων αλλά και της τελευταίας συνάντησης που θα ακολουθήσει στο Δήμο Μουζακίου, είναι η καλύτερη γνωριμία μεταξύ των μελών και φίλων αλλά και η κοινή χάραξη μιας νέας πορείας για τον συνεταιρισμό.

Με τιμή,
Κανδύλας Απόστολος
Πρόεδρος ΔΣ

973a9a8cfca8a153c330e77a4d88fd60




Total
0
Shares
Previous Article

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ»

Next Article

Στη διεθνή έκθεση οίνων και ποτών Prowein 2018 η Περ. Θεσσαλίας

Related Posts