Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζεται από το 93′ ο αγώνας ΑΕ Λαζαρίνας – Πλαστήρας

podosfairo topiko mpala

 

Με ανακοίνωσή της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας αποφασίζει τη συνέχιση της αναμέτρησης ΑΕ Λαζαρίνας – Πλαστήρας που είχε διακοπεί στο 90’+3′ κι ενώ το σκορ ήταν 2-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αναλυτικά η απόφαση:

Αριθμός απόφασης Πειθαρχικής Επιτροπής 2/2019

– Αποφασίζει τη συνέχιση της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου, όπου εδρεύει η γηπεδούχος ομάδα και πρώτη των εγκαλουμένων σωματείων, αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (Β’ Όμιλος) των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, στις 14 Απριλίου 2019, από το χρονικό σημείο διακοπής αυτού δηλαδή από το 93ο λεπτό και μέχρι τη λήξη αυτού, στο ίδιο γήπεδο στο οποίο ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί και είχε ξεκινήσει να διεξάγεται, δηλαδή στο Γήπεδο Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου. Δέχεται πως δεν φέρουν τα εγκαλούμενα σωματεία καμία ευθύνη για την οριστική διακοπή του μεταξύ τους αγώνα. Το σκορ την ώρα διακοπής του αγώνα ήταν 2-3 υπέρ της ομάδας Α.Σ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ.




Total
0
Shares
Previous Article
kaminades panhgyri

Πανηγύρι στην Πλατεία Καμινάδων

Next Article

ΕΠΣ Καρδίτσας: Πρόγραμμα Αγώνων για το Σ/Κ 4 & 5 Μαΐου

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…
Maravas stratos
Διαβάστε περισσότερα

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε το…