Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζει αμείωτη τη δράση της η ομάδα αντιφωνικού τραγουδιού της Οξυάς

 

Για δεύτερη φορά στο αντάμωμα Αγραφιώτικων και πεδινών χωριών συμμετείχε ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» με την ομάδα αντιφωνικού τραγουδιού «Πολύκαρπος Μπλέτσας».

Πρόκειται για την εκδήλωση «ΚΑΠΜΠΟΣ ΚΙ ΑΓΡΑΦΑ», που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,  πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά στους Σοφάδες Καρδίτσας, με τη συμμετοχή είκοσι επτά συνολικά Συλλόγων και χορευτικών από την περιοχή των Αγράφων αλλά και χωριών του κάμπου και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, παρά το απρόοπτο των καιρικών συνθηκών.

Η ομάδα αντιφωνικού τραγουδιού της Οξυάς εμφανίστηκε στην έναρξη της εκδήλωσης, τραγουδώντας αντιφωνικά και χορεύοντας τραγούδια και χορούς του χωριού, αποσπώντας και πάλι τα ευμενή σχόλια ενός πολυπληθούς κοινού αλλά και των διοργανωτών τόσο για την πετυχημένη εμφάνισή της όσο και για τον γνήσιο και αυθεντικό τρόπο, με τον οποίο υπηρετεί και διαδίδει την παράδοση του τόπου μας.

Ο Σύλλογος και η ομάδα αντιφωνικού τραγουδιού της Οξυάς ευχαριστούν τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τις επόμενες εμφανίσεις του καλοκαιριού.

antifonikooksia3

antifonikooksia2




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Σύλληψη 35χρονου για σωρεία αδικημάτων

Next Article

Κ. Τσιάρας: Να καταβληθούν τα οφειλόμενα στους νέους Αγρότες

Related Posts