Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας “Γνωρίζουμε και ενισχύουμε την Τράπεζα του Τόπου μας”

H Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, έχει εξελιχθεί σε σημαντικότατο οικονομικό παράγοντα και μοχλό ανάπτυξης της τοπικής και της ευρύτερης Θεσσαλικής οικονομίας, με διακρίσεις που την κατέταξαν στις πρώτες θέσεις Πανελλαδικά ανάμεσα στις ομοειδείς τράπεζες.

Ο Σύλλογος Απανταχού Καρδιτσιωτών, πραγματοποίησε στην Αθήνα μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, για την παρουσίαση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Προέτρεψε τους συμπατριώτες μας και ιδίως τους επιχειρηματίες Καρδιτσιώτες που δραστηριοποιούνται στην Αττική, Πειραιά και περίχωρα, να γνωρίσουν και να εμπιστευτούν το τραπεζικό πιστωτικό ίδρυμα της Καρδίτσας.

Η Βουλευτής Καρδίτσας Χρυσούλα Κατσαβριά, συγχαίρει και χαιρετίζει αυτή την προσπάθεια, με την πεποίθηση ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της τοπικής και της περιφερειακής ανάπτυξης.

Η Συνεταιριστική μας Τράπεζα διαθέτει πράγματι, εξαιρετική κεφαλαιοποίηση: είναι τα 6.500 μέλη της, οι 20.000 και πλέον πελάτες της, οι ευρωπαϊκές της διακρίσεις, το γεγονός ότι στην περίοδο της κρίσης, όχι μόνο δεν επηρεάστηκε αρνητικά, αλλά αντίθετα σημείωσε αξιόλογες επιδόσεις, τέτοιες που την κατέστησαν τη μοναδική υγιή ελληνική Τράπεζα. Όμως, το πιο σημαντικό στοιχείο του κεφαλαίου της, είναι ακριβώς ο συνεταιριστικός χαρακτήρας της Τράπεζας και η ανάδειξη της συλλογικής κοινωνικής πρωτοβουλίας, σε πολύτιμο αναπτυξιακό συντελεστή και παράγοντα ουσιαστικής κοινωνικής συνοχής.

Η προσπάθεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, να διευρύνει τις δραστηριότητές της, να αυξήσει τους πελάτες και τον κύκλο εργασιών της και να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της Καρδίτσας, πρέπει να ενισχύεται από όλους μας.

Όντας η ίδια η Συνεταιριστική μας Τράπεζα έξοχο παράδειγμα της Κοινωνικής Οικονομίας, αποτελεί σημαντική ευκαιρία να συμβάλει – και είμαι σίγουρη πως θα το κάνει – και στην ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, όπως καταδείχθηκε και στο πρόσφατο συνέδριο των επιχειρήσεων της Κ.ΑΛ.Ο, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Νομό μας.

Εάν η Συνεταιριστική μας Τράπεζα τα κατάφερε, εν μέσω της θύελλας της χρεοκοπίας, τότε το μέλλον διαγράφεται ακόμα πιο θετικό και ελπιδοφόρο, καθώς ήδη η οικονομία μας ανακάμπτει, η τρίτη αξιολόγηση αναμένεται να κλείσει θετικά και χωρίς μέτρα σε βάρος των πολιτών, η πορεία εξόδου στις αγορές είναι σταθερή και αξιόπιστη και το καλοκαίρι του 2018 ανακτάμε την εθνική μας κυριαρχία.

Η πίστη όλων μας στις δυνατότητες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, είναι συνώνυμη με την ΠΙΣΤΗ του Ιδρύματος και την ΑΞΙΑ που κρύβουν τα σοβαρά συλλογικά και συνεργατικά εγχειρήματα.

Εύχομαι στα στελέχη και τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, καλή δύναμη στη συνέχιση της αποστολής τους.

Καλώ επίσης το Σύλλογο των απανταχού εκ του νομού Καρδίτσας καταγομένων και τα μέλη του, να δίνουν πάντα τον καλλίτερο εαυτό τους, για την πρόοδο και την προκοπή της γενέτειράς μας.

Χρυσούλα Κατσαβριά- Σιωροπούλου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το νέο τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας

Next Article

Στις Βρυξέλλες ο Κώστας Τσιάρας

Related Posts