Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεργασία ΓΕΛ Προαστίου & Εσπερινού Γυμνασίου Λ.Τ Καρδίτσας

Συνεργασία ΓΕΛ Προαστίου & Εσπερινού Γυμνασίου Λ.Τ Καρδίτσας

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-Λ.Τ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ KA1 & ERASMUS+ KA229 

Την Τρίτη 7-5-2019 πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο -Λ.Τ Καρδίτσας μια πολύ ενδιαφέρουσα πειραματική δραστηριότητα με θέμα το πώς συνδυάζεται η λαογραφία και η λογοτεχνία με την τεχνολογία, με πρωτοβουλία του κ. Βλάστου Αιμίλιου, Διευθυντή του ΓΕΛ Προαστίου και επιμορφωτή Β΄επιπέδου.

Ο κ. Βλάστος παρουσίασε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τον Καραγκούνικο μύθο για τον “Γκιώνη” με την αυθεντική ντοπιολαλιά του χρησιμοποιώντας το λογισμικό παρουσίασης “Plickers”, “Kahoot” και “Powerpoint”.

Η δραστηριότητα αυτή έγινε στο πλαίσιο της διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ1 #Esaved το οποίο εκπονείται στο ΓΕΛ Προαστίου.
Τα “Plickers”, “Kahoot” και “Powerpoint” χρησιμοποιούνται επίσης στην εκπόνηση του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ229 “Innovation and mobile learning” στο οποίο το Εσπερινό Γυμνάσιο -Λ.Τ Καρδίτσας είναι το συντονιστικό ίδρυμα μεταξύ πέντε Ευρωπαϊκών σχολείων.

gel proastio esperino karditsas 1

gel proastio esperino karditsas 2

gel proastio esperino karditsas 3




Total
0
Shares
Previous Article
Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Χρ. Κατσαβριά: Εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα ο κ. Αθ. Σκάρλος

Next Article
kannavi larisa

Σύλληψη 54χρονου με 37 δενδρύλλια κάνναβης