Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 77χρονος για απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση

Συνελήφθη, χθες (21-06-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστικών διαφορών του 77χρονου με δύο ημεδαπούς, ηλικίας 33 και 86 ετών, τη στιγμή που βρίσκονταν στον αύλειο χώρο της οικίας του, ο 77χρονος τους εξύβρισε, τους απείλησε και στη συνέχεια πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος τους, με περίστροφο που περιείχε αβολίδωτα φυσίγγια κρότου, για εκφοβισμό.

Το περίστροφο που χρησιμοποίησε ο δράστης, έξι αβολίδωτα φυσίγγια κρότου, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο 77χρονος, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσιο μνημόσυνο Βασιλικής Ανδρέου

Next Article

Γιορτή λήξης για τα τμήματα των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων "Γ.Πασιαλής"

Related Posts