Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 76χρονος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη ημεδαπός στην Καλαμπάκα Τρικάλων για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (24-04-2017) το πρωί στην Καλαμπάκα Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 76χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 76χρονου και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με κατεργασμένο καπνό, συνολικού βάρους (2.750) γραμμαρίων, (52) πακέτα τσιγάρων και (69) αυτοσχέδια τσιγάρα.

Τα παραπάνω καπνικά είδη δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα ληστείας

Συνελήφθη στις (22-04-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε αποθήκη, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα τρόφιμα. Δράστης έγινε αντιληπτός από την 56χρονη ιδιοκτήτρια, την οποία με τη χρήση γεωργικού εργαλείου (φτυάρι) που βρήκε στο χώρο της αποθήκης, τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι. Προστρέξαντες αστυνομικοί συνέλαβαν τον προαναφερόμενο 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα τρόφιμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (24-04-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο (χύμα) καπνό κατάλληλο για κάπνισμα, συνολικού (468) γραμμαρίων και (6) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (23-04-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει  δύο νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένο (χύμα) καπνό, συνολικού βάρους ενός κιλού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (23-04-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν τέσσερις αποφάσεις του Τριμελούς & Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπάκτου, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών και (2) μηνών, καθώς και σε χρηματική ποινή (800) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί επιταγών, πλαστογραφία και απάτη.

Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας – Σύλληψη δύο ημεδαπών

Συνελήφθησαν, στις (22-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο 17χρονοι ημεδαποί, διότι, όπως εξακριβώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες στιςς (21-04-2017) στο Βόλο είχαν αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (23-04-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 42 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (7,48) γραμμαρίων,  μία νάιλον συσκευασία, με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους (5,22) γραμμαρίων, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα σκόνης λευκού χρώματος, αγνώστου χημικής συστάσεως.




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινή Επιστολή, των Θεσσαλικών Φορέων σχετικά με τα ΥΗΕ Μεσοχώρας και λοιπά έργα Άνω Αχελώου

Next Article

Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων: Απαντήσεις σε δημοσιεύματα