Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 30χρονος στους Σοφάδες για κλοπή σε καφετέρια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (27-01-2017) το βράδυ στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας μαζί με έναν 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, παραβίασαν κατάστημα (καφετέρια) στους Σοφάδες Καρδίτσας και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (27-01-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (61) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας, μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών 36χρονων ημεδαπών. Ειδικότερα, την (22/23-01-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, οι τρεις συνεργοί διέρρηξαν κτίριο όπου στεγάζονται Κ.Α.Π.Η. και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία τηλεόραση, μία συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων και ένα ραδιόφωνο. Σημειώνεται ότι οι δράστες συνελήφθησαν χθες (27-01-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, για κλοπή από εγκαταστάσεις Αγροτικού Συνεταιρισμού.  Επιπλέον, σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (27-01-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article

Απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA

Next Article

Κάλεσμα για την αποτροπή πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας γνωστού βολιώτη