Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 29χρονος για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

στους Σοφάδες
astynomia

Συνελήφθη 29χρονος στους Σοφάδες, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκε κλοπή από χώρο εργασίας που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Συνελήφθη σήμερα (13-12-2019) το μεσημέρι στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης (4) ετών,  για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης την (11-12-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, εισήλθε σε χώρο εργασίας 62χρονης και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, μία φωτογραφική μηχανή, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο εικόνες βυζαντινής αγιογραφίας, καθώς και χρηματικό ποσό.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 29χρονου, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στην κάτοχό τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.




Total
0
Shares
Previous Article
podosfairo topiko mpala

ΑΟ Κρανέας... ΑΟ Αγναντερού....Βάλτο τέρμα!

Next Article
agorastos mixalakis

Περιφέρεια Θεσσαλίας:Έργο για τη μεταφορά νερού σε κτηνοτροφικές μονάδες του Δήμου Φαρκαδόνας