Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 26χρονος δραπέτης στη Θεσσαλονίκη

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με κλιμάκιο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας στο πλαίσιο αναζήτησής του

Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε αποδράσει στις 24-08-2017 από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη νεαρού άντρα που είχε αποδράσει πέντε μέρες πριν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εποχούμενης περιπολίας για την αναζήτηση του δραπέτη και σε συνεργασία με κλιμάκιο αστυνομικών του Α.Τ. Λάρισας.

Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό, ο οποίος απογευματινές ώρες χθες (29-08-2017), εντοπίστηκε να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Λευκού Πύργου και στην προσπάθειά του να αποφύγει επικείμενο έλεγχο και σύλληψή του, απομακρύνθηκε τρέχοντας, πέφτοντας στη θάλασσα του Θερμαϊκού κόλπου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (29-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.


Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30-08-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι παραβίασε είσοδο αποθήκης οικίας, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός.


Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (29-08-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης (18) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.


Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση περιορισμών διαμονής και κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη, χθες (29-08-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι την (22-06-2017) είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, προχθές (28-08-2017) το πρωί στο Βόλο αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.


Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (29-08-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης (4) μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article

Εκλογές για το αξίωμα του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Next Article

Λάρισα: Σύλληψη 60χρονου για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης