Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 25χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα για κλοπή φορτηγού

Τρίκαλα
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (25-02-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 25-02-2016 στο Α.Τ. Καλαμπάκας. Επιπλέον, από την κατοχή του 25χρονου κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (24-02-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για κλοπή.

Λάρισα
Σύλληψη δύο ημεδαπών φυγόποινων

Συνελήφθησαν χθες (24-02-2016) το πρωί στην Αγιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, δύο 41χρονοι ημεδαποί, διότι σε βάρος του πρώτου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ, ενώ σε βάρος του δεύτερου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (24-02-2016) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26, 32 και 18 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος μια συσκευασία με κάνναβη, βάρους (8,9) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (25-02-2016) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Μαγνησία
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (25-02-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του 49χρονου, καθώς και της 48χρονης συνεπιβάτισσας του δεύτερου οχήματος.




Total
0
Shares
Previous Article

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας με θέμα «Εφαρμογή και Τήρηση του Νέου Ενιαίου Μισθολογίου»

Next Article

Δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού Γ. για το προσφυγικό ζήτημα